پ
پ


سرپرست معاونت هماهنگی امور استانداری البرز شامگاه شب گذشته در بازدید میدانی از کشتارگاه زرین دشت که با حضور مدیرکل دامپزشکی البرز انجام شد، نحوه کشتار مرغ را رصد کرد.

سیف اله اسداللهی در این بازدید با تاکید بر اینکه شیوه سنتی کشتار باید ارتقا یابد، افزود: در حال حاضر به دلیل اجرای شیوه سنتی کشتار، میزان مصرف آب بالا بوده و تخلیه امعا و احشای مرغ بعنوان فراورده های فرعی گوشت نیز بصورت کامل انجام نمی شود که مطلوب نبوده و بهداشتی نیست.
وی طی پیشنهادی آمادگی استان را جهت حمایت از راه اندازی خط دو که با استفاده از دستگاه های روز انجام می شود، اعلام کرد که با استقبال مالک کشتارگاه واقع شد.
گفتنی است در حال حاضر ۶ کشتارگاه مرغ در سطح استان فعال است.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر