سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز شامگاه شب گذشته در بازدید میدانی از کشتارگاه زرین دشت چهارباغ که با حضور مدیرکل دامپزشکی البرز انجام شد، نحوه کشتار مرغ را رصد کرد.
سیف اله اسداللهی در این بازدید با تاکید بر اینکه شیوه سنتی کشتار باید ارتقا یابد، افزود: در حال حاضر به دلیل اجرای شیوه سنتی کشتار، میزان مصرف آب بالا بوده و تخلیه امعا و احشای مرغ بعنوان فراورده های فرعی گوشت نیز بصورت کامل انجام نمی شود که مطلوب نبوده و بهداشتی نیست.
وی طی پیشنهادی آمادگی استان را جهت حمایت از راه اندازی خط دو که با استفاده از دستگاه های روز انجام می شود، اعلام کرد که با استقبال مالک کشتارگاه واقع شد.
گفتنی است در حال حاضر ۶ کشتارگاه مرغ در سطح استان فعال است.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید