همایش معنوی جامعه استاندارد با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در سالن شهید صفاریان ستاد کرج برگزار شد.
در این همایش که با حضور رئیس، معاونان، مدیران و جمع کثیری از کارکنان این سازمان برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در این همایش معنوی، به تفسیر اهمیت موضوع استاندارد در اسلام از منظر قرآن پرداخت.
ایشان با اشاره به فرامین قرآن که می فرماید: «ترازوهایتان را درست کنید » گفت: قرآن کریم نیز بر درستی و دقت در معاملات تاکید دارد و این یعنی استاندارد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور، استاندارد را آبروی تولید ملی دانست و بیان داشت: کالاها در کشور باید مطابق با الگوی های استاندارد تولید شود تا توان رقابت با محصولات مشابه خارجی را داشته باشد.
حجتالاسلام قرائتی بالاترین استاندارد را صراط المستقیم عنوان کرد و افزود: خارج شدن از قواعد عرف و حد تعادل غیر استاندارد است و این در تمام عرصه ها از جمله در گفتار و متون نیز صادق است.
ایشان در ادامه به گستردگی مفهوم استاندارد نیز اشاره کرد و بیان داشت: قرآن حتی برای پوشش، غذاخوردن و آشامیدن هم حد و مرز تعیین کرده که همان استاندارد است.
حجتالاسلام قرائتی در ادامه در مورد انسان استاندارد اظهار داشت: ما ۱۴ معصوم داریم که پاکترین انسان های روی زمین هستند و گفته هایشان برای ما حجت است.
وی با بیان اینکه قرآن انسانها را فقط به انجام کار خوب دعوت نکرده بلکه طالب احسن است اظهارداشت: انجام هر کاری به نحو احسن، یعنی استاندارد، پس کارها باید به بهترین وجه انجام شود.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید