نشست هم اندیشی توسعه استفاده از فرآورده ها و تجهیزات غیر شیمیایی و عوامل بیولوژیک در تولید محصول سالم برگزار شد.
نشست هم اندیشی ارائه برنامه های استفاده از ظرفیت های موجود در جهت تولید محصول سالم و گواهی شده با رویکرد استفاده از عوامل بیولوژیک و کاهش مصرف آفتکش های شیمیایی با حضور مدیر حفظ نباتات ، مدیر زراعت ، مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی ، جمعی از کارشناسان ستادی و شهرستانی و همچنین شرکت های فعال در حوزه تولید مواد بیولوژیک و غیر شیمیایی در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان البرز تشکیل شد .
در این نشست مهندس بدری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی البرز با ارائه گزارش اقدامات انجام شده در رابطه با تولید محصول سالم در سنوات گذشته ، بر ضرورت تداوم و اجرای ایده آل آن تاکید و اشاره نمودند با کاهش مصرف آفتکش های شیمیایی و رعایت استانداردهای ملی و بین المللی از نظر سلامت انسان و محیط زیست میتوان به بازارهای هدف اعم از داخلی و خارجی دست یافت .
ایشان شناسه دار کردن محصولات در واحدهای تولیدی ، نظارت بر سلامت محصول تولیدی با حفظ سلامت مصرف کننده را از جمله اهداف کشاورزی زیستی و توسعه پایدار بر شمرد و با اشاره به مصوبه قرارگاه امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی و کارگروه نظام هوشمند پایش سلامت محصول ، اقدامات صورت گرفته مدیریت حفظ نباتات نظیر برگزاری جلسات متعدد ، اطلاع رسانی از طریق رسانه های جمعی ، ارسال دستورالعمل ها و آموزش بهره برداران و مسئولین فنی با استفاده از ظرفیت های حوزه ترویج و نظام مهندسی را در اولویت کاری قرار دادند .
در این نشست دکتر بهادری مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی البرز نیز لازمه تولید محصول سالم را نگرش منطقی به وضعیت و امکانات موجود و مورد نیاز و تدوین نقشه راه برای رسیدن به هدف ترسیم شده متناسب با زمان و الزامات موجود دانسته و در خصوص افزایش آگاهی مصرف کنندگان از وضعیت باقیمانده آفتکش ها ، کودهای شیمیایی و فلزات سنگین و دیگر آلاینده ها را در اولویت کاری بر شمردند .
در ادامه سرکار خانم مهندس پور عوض مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان ضمن تاکید بر همکاری بیشتر شرکت های تولید کننده عوامل بیولوژیک و غیر شیمیایی با سازمان جهاد کشاورزی ، به فرهنگ سازی تولید محصول سالم با اجرای سایت های الگویی اشاره و نسبت به اطلاع رسانی به بهره برداران هدف با استفاده از ظرفیت های موجود نظیر اطلاعیه ، نصب بنر ، ارسال پیامک ، ارتباط نزدیک با کشاورزان عمده و استفاده از رسانه های محلی ، همچنین استفاده از ظرفیت کارشناسان مروج پهنه ها را یادآور گردید .
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید