تصویر

تیتر مهمترین اخبار روز

تبریک امام جمعه شهرستان چهارباغ به مناسبت هفته دفاع مقدس کرج میزبان بزرگ ترین جشن هفته وحدت هماهنگی کامل برگزاری مسابقات ورزشی قهرمانِ محلات شهر کرج انجام شد از تندباد تا شب پرستاره روایت‌هایی از حماسه‌ و امید در رونمایی از کتب حوزه ادبیات پایداری استان البرز پیشگیری، آموزش و فناوری: سه‌گانه طلایی فرمانداری فردیس در مبارزه با تخلفات ساختمانی کارگاه تخصصی تربیت کنشگر سواد رسانه در استان البرز برگزار شد انسداد چاه های نظرآباد در اجرای طرح تعادل بخشی صورت گرفت راه اندازی تصفیه خانه پساب گام مهمی برای جایگزینی آب شرب در صنایع تامین ۲۰ میلیون مترمکعب آب سالم برای صنایع البرز پایان چشم انتظاری ۳۸ ساله/شناسایی پیکر شهید سلیم‌نژاد طرح های بزرگ عمرانی کرج از رکود خارج شدند وعده تکمیل متروی کرج در حال تحقق است تحقق ۸۰ درصدی تعهدات طرح توسعه آب البرز تردد در راههای روستایی طالقان به حالت عادی بازگشت مشارکت مردمی کلید حفظ میراث طبیعی طالقان

با کاهش مصرف آفتکش های شیمیایی  میتوان به بازارهای هدف اعم از داخلی و خارجی دست یافت
08 خرداد 1402 - 10:57
2
نشست هم اندیشی توسعه استفاده از فرآورده ها و تجهیزات غیر شیمیایی و عوامل بیولوژیک در تولید محصول سالم برگزار شد.
ارسال توسط :
پ
پ


نشست هم اندیشی توسعه استفاده از فرآورده ها و تجهیزات غیر شیمیایی و عوامل بیولوژیک در تولید محصول سالم برگزار شد.

نشست هم اندیشی ارائه برنامه های استفاده از ظرفیت های موجود در جهت تولید محصول سالم و گواهی شده با رویکرد استفاده از عوامل بیولوژیک و کاهش مصرف آفتکش های شیمیایی با حضور مدیر حفظ نباتات ، مدیر زراعت ، مدیر هماهنگی ترویج ، جمعی از کارشناسان ستادی و شهرستانی و همچنین شرکت های فعال در حوزه تولید مواد بیولوژیک و غیر شیمیایی در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان البرز تشکیل شد .
در این نشست مهندس بدری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی البرز با ارائه گزارش اقدامات انجام شده در رابطه با تولید محصول سالم در سنوات گذشته ، بر ضرورت تداوم و اجرای ایده آل آن تاکید و اشاره نمودند با کاهش مصرف آفتکش های شیمیایی و رعایت استانداردهای ملی و بین المللی از نظر سلامت انسان و محیط زیست میتوان به بازارهای هدف اعم از داخلی و خارجی دست یافت .
ایشان شناسه دار کردن محصولات در واحدهای تولیدی ، نظارت بر سلامت محصول تولیدی با حفظ سلامت مصرف کننده را از جمله اهداف کشاورزی زیستی و توسعه پایدار بر شمرد و با اشاره به مصوبه قرارگاه امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی و کارگروه نظام هوشمند پایش سلامت محصول ، اقدامات صورت گرفته مدیریت حفظ نباتات نظیر برگزاری جلسات متعدد ، اطلاع رسانی از طریق رسانه های جمعی ، ارسال دستورالعمل ها و آموزش بهره برداران و مسئولین فنی با استفاده از ظرفیت های حوزه ترویج و نظام مهندسی را در اولویت کاری قرار دادند .
در این نشست دکتر بهادری مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی البرز نیز لازمه تولید محصول سالم را نگرش منطقی به وضعیت و امکانات موجود و مورد نیاز و تدوین نقشه راه برای رسیدن به هدف ترسیم شده متناسب با زمان و الزامات موجود دانسته و در خصوص افزایش آگاهی مصرف کنندگان از وضعیت باقیمانده آفتکش ها ، کودهای شیمیایی و فلزات سنگین و دیگر آلاینده ها را در اولویت کاری بر شمردند .
در ادامه سرکار خانم مهندس پور عوض مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی استان ضمن تاکید بر همکاری بیشتر شرکت های تولید کننده عوامل بیولوژیک و غیر شیمیایی با سازمان جهاد کشاورزی ، به فرهنگ سازی تولید محصول سالم با اجرای سایت های الگویی اشاره و نسبت به اطلاع رسانی به بهره برداران هدف با استفاده از ظرفیت های موجود نظیر اطلاعیه ، نصب بنر ، ارسال پیامک ، ارتباط نزدیک با کشاورزان عمده و استفاده از رسانه های محلی ، همچنین استفاده از ظرفیت کارشناسان مروج پهنه ها را یادآور گردید .

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.