معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز: یکی از ویژگیهای شخصیتی امام خمینی (ره) اهمیت دادن به برنامه ریزی بود .
فرید نجف نیا معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز در مراسم بزرگداشت قیام ۱۵ خرداد که در سالن سیروس صابر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز برگزار شد، در خصوص ویژگی های شخصیتی حضرت امام خمینی ( ره) بیان داشت: یکی از ویژگیهای شخصیتی امام راحل اهمیت دادن به برنامه ریزی بود.
وی افزود: ایشان ساعات خود را در شبانه روز به بخش هایی همچون استراحت، عبادت، مطالعه، رفت و آمد و .
.
.
تقسیم کرده بودند و در انجام تمام امور خود به این برنامه ریزی مقید بودند.
نجف نیا در ادامه اظهار داشت: حضرت امام خمینی (ره) کارهایشان را بر مبنای همین برنامه از پیش تعیین شده انجام می دادند،حتی این برنامه ریزی متناسب با برنامه خانواده ایشان انجام شده بود.
فرید نجف نیا در ادامه گفت: برنامه ریزی های ایشان صرفاً به زمان های طولانی اختصاص نداشته و حتی برای زمان های کوتاه مثل فاصله پیش از صرف غذا، یا پخش اخبار نیز برنامه از پیش تعیین شده داشته اند، به طور مثال نقل شده است که زمانی ایشان را برای صرف شام صدا زدند، و امام می فرماید: هنوز ده دقیقه به وقت شام مانده است، که نشان از این دارد که برای آن زمان نیز برنامه ای در نظر گرفته بوده اند، و همین برنامه ریزی ایشان بر سایر افراد نیز تاثیرگذار بوده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: از دیگر ویژگی های بارز اخلاقی ایشان تقید به نماز اول وقت،انس با قرآن و مداومت بر خواندن ادعیه بوده است.
وی افزود: ایشان در تمام طول عمر پربرکت خود بر اداء نماز اول وقت و تلاوت مستمر قرآن تاکید داشتند، و عامل به آن بودند تا جایی که نقل شده است هنگام ملاقات ها نیز در صورت همزمانی با زمان نماز، برای خواندن نماز اول وقت جلسه را ترک می کردند، و این تقید ایشان در دوران بیماری و تا لحظات پایانی عمر شریفشان نیز پابرجابود.
نجف نیا در ادامه اظهار داشت: امام خمینی (ره) با قرآن نیز مانوس بودند و به تلاوت مستمر قرآن توجه ویژه داشتند.
ایشان در خواندن ادعیه نیز مداومت داشتند، و در پاسخ به این که به کدام یک از ادعیه انس یا اعتقاد بیشتری دارید فرمودند: «دعای کمیل و مناجات شعبانیه».
که با مراجعه به این دعا و مناجات می بینیم که در آن ها حالت استغفار، انابه، استغاثه و تضرع به درگاه پروردگار به شکل عاشقانه ای وجود دارد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید