پ
پ

فرهاد بهرامی سرپرست اداره کل زندان های استان البرز در خصوص برنامه غذایی مددجویان زندان های استان البرز گفت: بر اساس مواد ۱۵۳ و ۱۵۴ آیین نامه سازمان زندان ها برنامه غذایی مددجویان به تناسب فصول سال و همچنین بر اساس دستورالعمل های تغذیه صادره از سوی دفتر بهداشت و درمان سازمان زندان ها در هر استان تنظیم می گردد.

وی افزود: کیفیت و کمیت غذای زندانیان و کارکنان به صورت یکسان طبخ و توزیع می گردد و همچنین تغذیه مددجویان کانون اصلاح و تربیت با نظر کارشناسی کارشناسان تغذیه و متناسب با سن و رشد در نظر گرفته می شود.
بهرامی در خصوص تجهیز آشپزخانه های موجود در زندان های استان به دیگ های صنعتی اظهار داشت: از سال ۹۴ و به منظور ارتقا کیفیت و کاهش اصراف و دور ریز غذای طبخ شده، کلیه زندان های استان به تجهیزات آشپرخانه صنعتی مجهز شده اند و مواد اولیه مورد نیاز جهت طبخ غذا نیز از برند های معتبر با کیفیت خوب تهیه می شوند.

سرپرست اداره کل زندان های استان البرز در خصوص میزان استفاده از گوشت قرمز و سفید در جیره غذایی هر زندانی گفت: به طور متوسط در جیره غذایی هر زندانی در طول هفته ۲۹۰ گرم گوشت قرمز و ۶۰۰ گرم گوشت سفید لحاظ می گردد.
بهرامی در پایان با اشاره به سیستم گرمایشی و سرمایشی مرکزی در زندان ها گفت: این سیستم ها توسط تکنسین های شاغل در زندان به صورت روزانه رصد می شوند و در صورت نیاز اقدام اصلاحی به فوریت صورت می گیرد.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر