آیین افتتاحیه چهلمین دوره «جشنواره فرهنگی هنری فردا» همزمان با روز بزرگداشت حافظ با حضور جمعی از مسوولان ن وزارت آموزش و پرورش روز سه شنبه در شهرستان ساوجبلاغ استان البرز برگزار شد.
رییس اداره برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در این جشنواره اظهار داشت: بحث تعلیم و پرورش به شکل ریلی است که آموزش و پرورش باید بر مدار آن حرکت کند.
سعید خادمی گفت: ساحت پرورش ساحتی فرابخشی است که باید به آن توجه ویژه کرد.
وی با اشاره به سومین جشنواره کانون فرهنگی تربیتی گفت: در زمان حاضر یک هزار و ۱۸۲ کانون فعال وجود دارد که در زمینه آموزش دانش آموزان فعالیت میکنند.
خادمی با اشاره به پژوهشهای معتبر علمی گفت: افرادی که پژوهش علمی و تولیدات فرهنگی، هنری انجام دادهاند از آسیبهای اجتماعی بدور خواهند بود.
مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ نیز در این آیین با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس گفت: متاسفانه در این ایام موضوعات پرورشی مغفول مانده علیرغم آنکه مسائل تربیتی با حضور دانش آموزان ممکن خواهد بود.
علی قاضی میر سعید گفت: برگزاری «جشنواره فرهنگی هنری فردا» یکی از برنامه گهایی است که میتواند بخشی از این مشکلات را جبران کند.
وی گفت: این جشنواره بزرگترین جشنواره فرهنگی و هنری کشور از لحاظ تعداد رشته و تعداد مخاطبان است و بر اساس برنامهریزی بیش از هفت میلیون مخاطب در ۸۰ رشته برگزار می شود.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوجبلاغ «جشنواره فرهنگی هنری فردا» را عامل «کشف، رشد و شکوفایی استعداد میلیون ها دانشآموز خلاق» در فضایی جذاب دانست و افزود: این جشنواره باعث خود باوری و رشد استعداد دانشآموزان می شود و در ابعاد آموزشی و فرهنگی در دوران کرونا راهگشا میباشد.
امام جمعه شهرستان ساوجبلاغ نیز اختلال در مسائل تربیتی را یکی از مسائل و مشکلات بیماری کرونا بیان کرد که جامعه جهانی نیز با آن روبرو هستند.
حجت الاسلام والمسلمین روح الله مختاری اظهار داشت: اینگونه جشنوارهها بخشی از مشکلات را مرتفع میکند که باید به آن اهتمام ورزید.
در پایان این مراسم از پوستر جشنواره رونمایی و از تعدادی از دانش آموزان برتر استانی و کشوری تجلیل شد.
منبع ایرنا
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید