پ
پ

برنامه پاکداشت و بهسازی رودخانه کرج حدفاصل آبگیر بیلقان تا پل حامی با تلاش نیروهای خدوم پاکبان و همکاری سازمان های مردم نهاد و جامعه رسانه ای و خبرنگاران استان جهت بستر سازی تفرجگاهی و آزاد سازی ساحل رودخانه کرج جهت استفاده عموم شهروندان برگزار گردید.

در این این برنامه که با حضور نیروهای خدوم پاکبان و سبزبان برگزار شدپاکسازی رودخانه ،هرس درختان حاشیه رودخانه،نخاله بردراری،بهسازی مسیر دستری به رودخانه و آزادسازی مسیر منتهی به ساحل رودخانه جهت دسترسی عموم شهروندان از اهم اقدامات بود.
مسعود ابراهیمی واریانی رئیس بسیج رسانه کرج ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت فاطمه(س) و ایام فاطمیه گفت: برگزاری برنامه های از این دست باعث بالا بردن رضایت مندی اجتماعی شهروندان و همچنین افزایش میزان سرانه فضاهای تفرجگاهی برای عموم مردم شهر می باشد.
وی افزود : این پروژه بزرگ با مطالعه دقیق و تخصصی و در نظر گرفتن پیوست اجتماعی اقتصادی و فرهنگی می تواند آثار بسیار مطلوبی از خود بجای بگذارد به نحوی که فضایی که در گذشته بلا استفاده رها شده بود و بستری بود برای ایجاد بزه و از بین رفتن امنیت اجتماعی با احداث این پروژه باعث رونق در منطقه و بالا بردن امنیت و از بین رفتن فضای بزه میگردد
ابراهیمی ادامه داد : بسیج رسانه وظیفه ذاتی خود میداند ضمن انتشار اخبار کارهای خوب انجام شده توسط دستگاه ها جهت ایجاد حس اعتماد بین شهروندان و مسئولین ،دوشادوش شهروندان کرج در صورت نیاز از مسیر درست به مطالبه گری تا حصول نتیجه جهت پیشبرد اهداف نظام اسلامی بپردازد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.