نشست تبیین و معرفی رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه، دکترعبداله محمدی مدیرکل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی و دکتر قباد بهزادی پور مدیرکل سراهای نوآوری و جمعی از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج در سالن شهید مطهری این واحد دانشگاهی برگزار شد.
دکتر حامد ثابت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با اشاره به اهداف برگزاری رویداد بیان داشت: در راستای عینیت بخشی تحقق اهداف و اجرای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی در قالب برنامه ۵ ساله راهبردی – عملیاتی دانشگاه، معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی بمنظور استفاده از تمام ظرفیت ها، فعالیت ها و قابلیت های دانشگاه در حوزه فناوری و نوآوری اقدام به برگزاری نخستین رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی نموده است.
رئیس شورای پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز افزود: در این رویداد توان دانشگاه آزاد اسلامی در تربیت دانشجوی کارآفرین و متخصص در حل مسائل و چالشهای کشور و دستاوردهای علمی و پژوهشی و فناورانه این دانشگاه، به مسئولان، سرمایهگذاران، دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور، پارکهای علم و فناوری، مراکز رشد و همه کسانی که در زیستبوم فناوری فعالیت میکنند، معرفی میشود.
دکتر حامد ثابت ضمن ارایه توانمندی های علمی و پژوهشی استان البرز عنوان نمود: حرکت جدی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز به سمت مرزهای علم، دانش، فناوریهای نوین و دانشگاه حل مسئله، کارآفرین و فناورانه همزمان با سایر دانشگاههای کشور آغاز شده و این موضوع فرآیندی رو به رشد است و نیازمند حضور کلیه کنشگران عرضه علم و فناوری ( دانشجویان ، اساتید و فناوران) می باشد که نمونه ای از آن در رویداد گام دوم دانشگاه به منصه ظهور خواهد رسید.
در ادامه دکتر وحید ضرغامی قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه اظهار داشت: در این رویداد یک نگاه کلان حاکم است که قرار نیست با اتمام نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه در عرصه فناورانه، استارتاپ ها و.
.
.
به پایان برسد بلکه شروع جدیدی برای ارتقاء توانمندی ها، شناخت تهدیدها و ارزیابی عملکرد های هر استان می باشد.
دکتر ضرغامی تغییر نگاه مردم به دانشگاه آزاد اسلامی را به عنوان یک برند معتبر خواستار شد و گفت: باید توانمندی ها و پتانسیل های این دانشگاه را با همکاری همه حوزه ها به نمایش بگذاریم و دانشگاه را به برندی تبدیل سازیم که به عنوان انتخاب اول هر داوطلب، پژوهشگر و هر متقاضی ورود به دانشگاه باشد.
قائم مقام معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی عنوان نمود: این رویداد که سال آینده برگزار میشود، بستری برای معرفی ظرفیتهای دانشگاه به افکار عمومی، مسئولین و حتی اعضای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی است به نحوی که سرمایهگذاران و صنایع مختلف در این بسترحضور پیدا کنند و به موازات آن طرحهای واحدها و شرکتهای دانشگاه ارائه میشود تا بتوانیم درآمدزایی جدیدی را برای دانشگاه داشته باشیم.
در ادامه دکترعبداله محمدی مدیر کل شبکه پژوهشی و آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: برای رسیدن به دانشگاه حل مسئله و دانشگاه کارآفرین باید به سمت پیدا کردن مسائل مختلف صنایع رفته و سرمایه گذاران و صندوقهای پژوهش و فناوری استانها را جذب نمود و این پیام به آنان رسانیده شود که دانشگاه واقعاً به دنبال حل مسئله آنهاست.
وی توضیح داد: رویداد گام دوم به دنبال دو اصل است، یکی زایش و ایجاد دورهها و دیگری آموزش که این نکته دوم دارای اهمیت بیشتری نسبت به اصل اول است، در فرایند رویداد گام دوم به دنبال این هستیم که استادان توان ارتباط با بازار کار را در خویش افزایش دهند و از هستههای فناور توقع میرود که مطالب حقوقی، اقتصادی و مطالب علمی خاص آن هسته فناور را مورد توجه قرار دهند و وظیفه ما تأمین خواستههای صندوقهای فناوری و پژوهشی است که در قالب آن میتوان تا هزار میلیارد تومان درآمدزایی ایجاد نمود.
دکتر قباد بهزادی پور مدیر کل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز بیان داشت: یکهزار گروه پژوهشی و زیرساخت، یکهزار ایده و استارتآپ و یکهزار شرکت فناور و خلّاق در این رویداد ملی که در اردیبهشت ۱۴۰۱ در سالروز ۴۰ سالگی دانشگاه آزاد اسلامی در فضایی به وسعت ۴۰ هزار متر مربع با استقرار غرفهها و نمایشگاههای مختلف استانها در تهران آغاز بهکار خواهد نمود حضور خواهند داشت.
وی از فعالیت سرا های نوآوری و مراکز رشد واحدهای دانشگاهی خبر داد و افزود: شتابدهنده و مرکز رشد ارکان سراهای نوآوری هستند و یکی از مهمترین اهداف راهاندازی سراهای نوآوری ایجاد اشتغال فناورانه در بین قشر جوان دانشگاهی است.
مدیر کل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی هدف از برگزاری این رویداد را تأثیرگذاری فناوری و نوآوری در سطح کشور دانست و عنوان نمود: دستورالعملی به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی کشور ارسال شده تا هر استان مسائل پیرامون خود را شناسایی و بر اساس آن اقدام به تاسیس هسته های پژوهشی و واحد های فناور نمایند.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید