پ
پ

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری کرج بر برگزاری ورکشاپ‌های تخصصی روابط عمومی تأکید کرد.

حامد احسانی نژاد در جلسه با مدیران روابط عمومی سازمان و مناطق شهرداری کرج که در باشگاه فرهنگی میلاد برگزار شد، پس از طرح چالش‌های پیش روی روابط عمومی‌ها، گفت: تلاش خود را برای رفع این دغدغه‌ها خواهیم کرد.
وی با اشاره به مشکلات اعتباری و تخصیص بودجه برای اجرای برنامه‌ها، گفت: افزایش اعتبار ازجمله مواردی است که از سوی بسیاری از روابط عمومی‌ها مطرح‌شده است برای تحقق این مهم نیز تلاش می‌کنیم.
مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری کرج در بخش دیگری اضافه کرد: جایگاه روابط عمومی باید نزد مدیران پررنگ‌تر شود و این مهم با تلاش فعالان در حوزه روابط عمومی سازمان‌ها و مناطق محقق خواهد شد.
احسانی نژاد به اهمیت آموزش در این حوزه اشاره کرد و گفت: اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری کرج در این خصوص برنامه‌ریزی کرده و ورکشاپ های آموزشی را برگزار خواهد کرد.
گفتنی است؛ مدیران روابط عمومی سازمان و مناطق و معاونت‌های مختلف در شهرداری کرج در این جلسه چالش‌های پیش رو را مطرح و برافزایش اعتبار برای اطلاع‌رسانی هرچه بیشتر عملکرد به شهروندان کردند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.