پ
پ

کارگاه آموزشی «پیشگیری از سقط عمدی جنین» با حضور سرکار خانم موسایی، کارشناس رسانه و مدیر مسئول مؤسسه امید مادر، همراه با طلاب فعال فرهنگی و مبلغان طرح امین در سالن کنفرانس مجتمع فرهنگی ۹ دی برگزار شد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ البرز، کارگاه آموزشی «پیشگیری از سقط عمدی جنین» با حضور سرکار خانم موسایی، کارشناس رسانه و مدیر مسئول مؤسسه امید مادر، همراه با طلاب فعال فرهنگی و مبلغان طرح امین در سالن کنفرانس مجتمع فرهنگی ۹ دی برگزار شد.

هشدار درباره آمار تکان‌دهنده سقط جنین در ایران

خانم موسایی با اشاره به آمار شهدای جنگ غزه، اظهار داشت: در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به غزه، حدود ۵۲ هزار فلسطینی، از جمله ۲۰ هزار کودک بی‌پناه، به شهادت رسیدند، اما در همین بازه زمانی، آمار سقط عمدی جنین در ایران به حدود ۵۳۰ هزار مورد رسیده که تقریباً ۱۰ برابر تعداد شهدای غزه است.

علل سقط جنین و نگاهی به چالش‌های فرهنگی

وی در ادامه به دلایل غیرمنطقی سقط جنین در کشور اشاره کرد و افزود: ترس از دست دادن شغل، ادامه تحصیل مادر، ناامیدی نسبت به آینده فرزند و اعتیاد همسر، از جمله عوامل اصلی این فاجعه انسانی هستند.

موضع شرعی در مورد سقط جنین و مسئله دیه

در بخش پایانی این کارگاه، مسئله دیه و احکام شرعی مرتبط با سقط جنین مورد بررسی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: هرگونه اقدام به سقط جنین، اعم از توسط پزشک، مادر یا پدر، مستوجب پرداخت دیه کامل به ورثه جنین است. براساس فتوای مراجع تقلید، حتی در مواردی مانند تشخیص سندرم داون نیز اجازه سقط جنین وجود ندارد، چرا که از هفته پنجم بارداری، جنین به عنوان یک انسان کامل(هرچند در اندازه‌ای کوچک) محسوب می‌شود.

این کارگاه با هدف آگاهی‌بخشی و ترویج فرهنگ حمایت از حق حیات جنین برگزار شد و مورد استقبال شرکت‌کنندگان قرار گرفت.

انتهای پیام/

منبع: مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران – البرز

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.