پ
پ

رییس کمیسیون اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران اقدام جدید وزارت صنعت ، معدن وتجارت در تفویض اختیار برای راه اندازی میزهای توسعه صادرات به استان ها را حرکتی موثر در رفع مشکلات صادر کنندگان در عرصه صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی عنوان کرد.

محسن امینی در بازدید از اتاق بازرگانی البرز گفت: با اتخاذ این تصمیم وزارت صنعت ، معدن و تجارت مسوولیت دبیر خانه میزهای توسعه صادرات کشاورزی به کمیسیون های کشاورزی اتاق های بازرگانی استانی سپرده شد و برای گروه های تولیدی انواع محصولات کشاورزی استان های معین انتخاب شده است.
وی افزود: در سال های اخیر تولیدکنندگان و صادر کنندگان محصولات کشاورزی البرز و کشور برای راه اندازی میزهای توسعه صادرات مانند میز سبزی و صیفی تلاش وافری داشتند که خوشبختانه این تلاش ها با نتایج موثری همراه شد.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی البرز اظهار داشت: در اجرای این تصمیم وزارت صمت استان های معین برای گروه های تولید محصولات کشاورزی صادرات محور انتخاب شده است.
امینی افزود: بر اساس این تصمیم وزارت صمت دغدغه و نگرانی های صادرکنندگان در راستای توسعه صادرات غیرنفتی برطرف شده است.
ربیس کمیسیون کشاورزی و صنایع وابسته اتاق ایران گفت: میزهای توسعه صادرات محصولات کشاورزی در هفت گروه کالایی مشتمل بر "محصولات حیوانی و صنایع وابسته"، "میوه و تره بار"، "خشکبار"، "گل و گیاه"، "صنایع تبدیلی"، "محصولات لبنی" و "شیرینی، شکلات و فرآورده های غلات و صنوف تولیدی" در ۴۹ زیرشاخه تقسیم بندی شده است.
امینی با اشاره به اینکه توسعه صادرات بر اساس ظرفیت های تولیدی و صنعتی هر استان مشخص شده است افزود: بر این اساس برای البرز به عنوان استان معین سه میز صادراتی "ماکارونی و فرآورده های غلات"، "سبزی وتره بار" و "فرآورده های غلات" تعیین شده است.
وی اظهار داشت: میزهای تخصصی ویژه صادرات محصولات کشاورزی با توجه به ضرورت بررسی مسائل مهمی همچون تولید، صادرات، بسته بندی، نگهداری و ذخیره سازی و حمل و نقل در این حوزه راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: بر اساس فرآیند تولید کالاهای صادرات محور کشاورزی موضوعاتی نظیر تامین مواد اولیه، خدمات بازرگانی و فرآیند صادرات تولیدات این حوزه و توسعه بازارهای هدف صادراتی از مباحث ضروری و قابل بحث در جلسات میزهای ملی و استانی توسعه صادرات محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی است.
استان البرز دارای سه هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی است.
منبع ایرنا

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر