پ
پ

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در شانزدهمین نشست شورای معاونین اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، بنیاد را نهادی فرهنگی دانست و گفت: بنیاد به‌عنوان یک نهاد فرهنگی باید در حوزه‌های فرهنگی ازجمله ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با تولید محتوا نقش‌آفرینی کند.

سلیمان رستمیان در شانزدهمین نشست شورای معاونین اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز که در سالن جلسات برگزار شد با گرامی داشت یاد و خاطر شهدا علی‌الخصوص سردار سلیمانی بابیان اینکه اسطوره‌ها هیچ زمانی در تاریخ از ذهن و قلب انسان‌ها پاک نمی‌شوند و مسلک زندگی آنان راهی می‌شود برای نسل‌های آینده گفت: سردار سلیمانی در هشت سال دفاع مقدس حماسه‌های زیادی را خلق کرد و بعدازآن نیز برای دفاع از مظلومیت از عراق تا سوریه راه مبارزه و ایستادگی را به جوانان جهان عرب آموخت و در این راه به آرزوی دیرینه‌اش که شهادت بود رسید.
وی در ادامه بنیاد را نهادی فرهنگی عنوان کرد و اظهار داشت: بنیاد به‌عنوان یک نهاد فرهنگی باید در حوزه‌های فرهنگی ازجمله ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با تولید محتوا نقش‌آفرینی کند.
رستمیان تأکید کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مختص به بنیاد نیست همه دستگاه‌های اجرایی و نهادهای فرهنگی باید در آن مشارکت داشته باشند.

نقش پررنگ مادران و همسران شهدا در ۸سال دفاع مقدس بر هیچ کس پوشیده نیست
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز به نقش مادران و همسران شهدا در هشت سال دفاع مقدس اشاره و تصریح کرد: نقش پررنگ مادران و همسران شهدا در ۸ سال دفاع مقدس بر هیچ‌کس پوشیده نیست لذا جامعه باید در راستای تکریم این عزیزان تلاش کند.
وی تکریم مادران و همسران شهدا را عبادت دانست و افزود: بنیاد نیز در همین راستای اقدام به برگزاری مراسمی به مناسبت سالروز درگذشت بانوی ایثار و فداکاری حضرت ام‌البنین (س) در تمامی شهرستان‌ها جهت تکریم و تجلیل مادران و همسران شهدا خواهد نمود که برای هرچه بهتر اجراشدن آن‌همه معاونت‌ها و ادارات تابعه باید همکاری لازم را داشته باشند.

در حوزه خدمت رسانی به ایثارگران باید با روحیه جهادی تلاش کرد
رستمیان در ادامه با تأکید بر اینکه در حوزه خدمت‌رسانی به ایثارگران باید با روحیه جهادی تلاش کرد، گفت: ما امروز مسئول هستیم باید پاسخگوی مشکلات ایثارگران باشیم، نباید شرمنده این عزیزان شویم.
وی افزود: ما امروز خادم جامعه معظم ایثارگری هستیم باید در راستای تکریم و رضایتمندی این عزیزان تلاش کنیم، باید در کار احساس تکلیف کنیم، ارتباط مؤثر با دستگاه اجرایی ازجمله مهم‌ترین راهکارها جهت تسهیل مشکلات ایثارگران خواهد بود که باید به آن توجه کرد.
دبیر شورای ترویج فرهنگ ایثار شهادت استان البرز با اشاره فرصت باقی‌مانده تا پایان سال گفت: برنامه‌های باقی‌مانده که آیین‌نامه آن ابلاغ‌شده باید تا پایان سال به یک برنامه‌ریزی دقیق اجرایی و برنامه‌های سال آینده نیز برنامه‌ریزی گردد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.