پ
پ

کرج- رئیس موسسه آموزش و ترویج گفت: یکی از مهمترین برنامه‌های پیش رو بکارگیری هوش مصنوعی در بخش کشاورزی است.

‌به گزارش خبرنگار ، محمدمهدی قاسمی پیش از ظهر سه شنبه در آئین افتتاح دهمین کنگره ملی علوم ترویج و آموزش کشاورزی که در تالار امام خمینی (ره) دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به برنامه‌های پیش روی این مؤسسه برای برون رفت از مشکلات بخش کشاورزی گفت: یکی از مهمترین برنامه‌های پیش رو بکارگیری هوش مصنوعی در این بخش است.

وی با اشاره به اینکه در کشور ما تأمین امنیت غذایی با تولید و فراهم کردن غذا گره خورده است، در حالی که برخی کشورها بر واردات تکیه دارند، مطرح کرد: پارامترهای تأثیرگذار و تغییرپذیر بخش کشاورزی، گستردگی کشور به لحاظ اجتماع، جوامع مختلف، قومیت‌ها و طوایف آن و وضعیت اقلیمی، ، خاک و آب و پویایی بخش کشاورزی شرایط پیچیده‌ای را برای تولید در این بخش رقم زده است.

رئیس مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به موضوع مناسبات تجاری در این بخش و افزایش پیچیدگی‌های کار، ادامه داد: در شرایط پیچیده و پویایی کنونی سیستم باید روش خاص خود را داشت و افرادی که در این اکوسیستم و زیست بوم کار می‌کنند باید دانش و مهارت و نگرش خاص خود را داشته باشند. باید نگاه مسئله محور داشته باشیم و با این نگاه با مسائل خاص برخورد کنیم.

قاسمی با تاکید بر اینکه باید نگاه شبکه ای و کثرت گرایانه داشته باشیم، بیان کرد: باید به نوآوری و فناوری و سایر علوم که به بخش آموزش و ترویج کمک می‌کنند نگاه ویژه ای داشته باشیم تا بتوانیم بر پیچیدگی‌های موجود فائق بیاییم. در این راستا مهارت نقش اساسی دارد و نیاز است دست اندرکاران تربیت شده مهارت محور باشند پژوهش‌ها کاربردی باشند و به نظام مسائل ما پاسخ دهند.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها و اساتید با تعاملات گسترده خاطرنشان کرد: آینده پژوهی ظهور و بروز کمی در این بخش دارد که در حوزه آموزش و ترویج باید فعال شود. باید برای ظهور و بروز فناوری‌ها و نوآوری‌ها زمینه‌ای ایجاد و از آنها در بخش حمایت شده تا این پیچیدگی‌ها تسهیل شود. در این رهگذر مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی با کشاورز سر و کار دارد.

رئیس مؤسسه آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه این مؤسسه استعدادها و صلاحیت فردی را مد نظر قرار داده است، افزود: در همین راستا به دنبال ایجاد شبکه‌های تعاملات و استقرار شبکه‌های نوین و هوش مصنوعی هستیم. همچنین این مؤسسه به نهادسازی و ظرفیت سازی در بخش کشاورزی به صورت ویژه در حوزه زنان کمک می‌کند تا علم ترویج پاسخگوی نیازهای بخش کشاورزی باشد.

منبع: مهر

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر