حجتالاسلام دکتر احمدی مدرس حوزه علمیه، گفت: رسانههای ارتباط جمعی از سویی مفهوم حقوق بشر و آزادی را پرفضیلت جلوه داده و از سوی دیگر غرب را مهد آزادی و مدافع حقوق بشر قلمداد میکنند درحالی که بیشترین نقض حقوق بشر و آزادی در این کشورها صورت میگیرد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران / البرز، یک نشست فرهنگی در مدرسه و حوزه علمیه نورالهدی، با همکاری حوزه بسیج ۵۱۸ حضرت امالبنین سلاماللهعلیها و ناحیه جوادالائمه علیهالسلام، در شهرستان ماهدشت در استان البرز، با حضور طلاب، فرماندهان پایگاههای بسیج، سرگروهها و مربیان تربیتی و مادحین سطح شهر برگزار شد.
در این نشست فرهنگی با موضوع توانمندسازی سواد رسانه، حجتالاسلام دکتر احمدی عنوان کرد: بنا بر فرمایشات مقام معظم رهبری مدظلهالعالی، در دوران هوش مصنوعی و کوانتوم و اینترنت نمیشود با همان ابزارهای چهل سال قبل کار کرد؛ باید ابزارها متناسب با زمان باشند اما آنچه تغییر نمیکند جبههبندیها است.
وی در ادامه به بحث تاکتیک انتقال، تلطیف و تنذیر پرداخت و گفت: استفاده از نمادهای مذهبی و یا ملی و انتساب به اشخاص و جریانهایی که مورد اقدام تودههای عمومی مردم هستند، تاکتیک انتقال نامیده میشود. در این تاکتیک از ابزارهای گوناگون از جمله طنز، کاریکاتور، داستان های کوتاه و موسیقی استفاده میشود.
این مدرس حوزه علمیه بیان کرد: در تلطیف و تنذیر مرتبط ساختن با کلمهای پرفضیلت استفاده میشود تا آن را بدون بررسی و شواهد بپذیریم و تصدیق کنیم. رسانههای ارتباط جمعی از سویی مفهموم حقوق بشر و آزادی را پرفضیلت جلوه داده و از سوی دیگر غرب را مهد آزادی و مدافع حقوق بشر قلمداد میکند در حالی که بیشترین نقض حقوق بشر و آزادی در این کشورها صورت میگیرد.
انتهای پیام/
منبع: مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران – البرز
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید