پ
پ

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: احیای بیش از ۲ هزار محله در قالب طرح باز آفرینی شهری در دستور کار قرار گرفته است.

محمد آئینی در حاشیه آغاز عملیات احداث پروژه ۷۴ واحدی احیای بافت‌های فرسوده استان البرز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس آخرین آمار مستندی که ستاد ملی بازآفرینی شهری و شرکت بازآفرینی شهری از مجموع محلات هدف باز آفرینی شامل بافت‌های فرسوده و سکونت گاه‌های غیر رسمی و بافت‌های تاریخی می‌شود و همه موارد یاد شده را به عنوان محلات کمتر برخوردار می‌دانیم و به دلیل کم توجهی سطح برخورداری کمتری دارد.
وی با اشاره به ضرورت جبران این سطح از برخورداری، بیان کرد: بر این اساس طبق سند ملی بازآفرینی باید به متوسط خدمات شهر برسند.
مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران تصریح کرد: در مجموع ۱۸۳ هزار هکتار و احیای بیش از ۲ هزار محله در قالب طرح باز آفرینی شهری در دستور کار قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل حجم وسیعی که محلات دارند و خانواده‌های بسیاری که در این محلات زندگی می‌کنند، مجموعه دولت و دستگاه‌های حاکمیت از سه قوه بنا دارند این زمینه را هموار کنند تا این کار توسط مردم انجام شود.
آئینی با اشاره به اینکه به دلیل وسعت بافت‌های فرسوده کار از توان دولت و شهرداری‌ها به تنهایی بر نمی‌آید، گفت: براین اساس باید تمام دستگاه‌ها این مهم را حمایت کنند و فضا را فراهم کنند تا بخش خصوصی و مردم با مشارکت یکدیگر کار را به سرانجام برسانند.

وی ادامه داد: تلاش‌ها براین است تا موانع سر راه این طرح‌ها با کمک دستگاه‌های یاد شده برطرف شود و به دنبال یک بسته تشویقی کاملی هستیم که انگیزه را در سرمایه گذاران فراهم کنیم تا به این عرصه ورود کنند.
مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان اینکه سازنده نیز انتظاراتی در راستای ساخت بافت‌های فرسوده دارد، اظهار کرد: متأسفانه یکی از مشکلات سازنده‌ها طولانی بودن زمان صدور پروانه‌های ساختمانی است و باید یک ماه صادر شود، اما یک سال به طول می‌انجامد.
وی بیان کرد: همچنین سازنده انتظار سرعت صدور پایان کار را دارد و باید این مهم از سوی شهرداری احصاء شود.
آئینی تصریح کرد: همچنین سازنده‌ها از دولت انتظار دارند در جهت تأمین منابع مالی تسهیلات ارزان قیمت را برای آنها فراهم کند و این امر با جدیت پیگیری می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم تدارک خوبی صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: از این رو تمامی امتیازات، تشویق‌ها و معافیت‌هایی که در نهضت ملی مسکن است در بافت‌های فرسوده اعمال می‌شود.
مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: ضمن اینکه شرایط نهضت ملی مسکن برای این امر مورد نیاز نیست و علاوه بر آن نرخ سود تسهیلات اعطایی به نسبت نهضت ملی مسکن تفاوت دارد و به حداقل ۴ تا ۹.
۵ درصد کاهش می‌یابد.
وی اظهار کرد: به زودی در روزنامه‌ها و جراید کثیر الانتشار اعلام خواهیم کرد که نزدیک ۸ هزار واحد تسهیلات با نرخ ۹.
۵ درصد برای سازنده‌هایی که تازه شروع به کار کرده‌اند و پیشرفت فیزیکی ۱۰ درصد دارد، آماده شده است.
آئینی بیان کرد: براین اساس سازنده‌ها می‌توانند وارد سامانه و ثبت نام را انجام دهند و این تسهیلات برای کلانشهرهای مانند کرج ۴۰۰ میلیون تومان است که تا ۳۰۰ میلیون تومان آن با نرخ ۹.
۵ درصد است و مابقی آن با نرخ ۱۸.
۵ درصد است و در مجموع برای با نرخ سود ۱۱ درصد است.
وی تصریح کرد: سازنده‌ها از شهرداران و دبیرخانه‌های شورای عالی شهرسازی انتظار یک بسته تشویقی شهرسازانه دارند و فضا را برای لشکر سازنده‌ها و انبوه سازان در محلات هدف بازآفرینی وارد شوند.
مدیر عامل شرکت بازآفرینی شهری ایران متذکر شد: بنابراین می‌توانیم جهاد نوسازی را با نهضت ملی مسکن هم راستا کنیم و این انرژی نهضت ملی مسکن فراهم شده است، هوشمندانه به سمت بافت‌های فرسوده هدایت کنیم زیرا منافع و مزیت‌های گوناگون دارد.
منبع

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر