پ
پ

رییس مرکز تربیت مربی و پژوهش‌ های سازمان آموزش فنی و حرفه ‌ای کشور از برنامه ریزی برای تاسیس مجتمع "نوآوری و فناوری مهارت بنیان" در کشور با هدف حرکت پرشتاب مهارت آموزی در مسیر تولیدات دانش بنیان خبر داد.

رضا باجولوند اظهار داشت: مجوز لازم برای راه اندازی این مرکز که تحولی شگرف در بستر آموزش های مهارت بنیان را همراه خواهد داشت دریافت شده است.
وی افزود: در اجرای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری که سال ۱۴۰۱ را به عنوان سال "تولید ، دانش‌ بنیان و اشتغال‌ آفرین" نام نهاده اند، لذا با تأسیس مجتمع نوآوری و فناوری مهارت بنیان، پیوند "مهارت آموزی" با "دانش بنیان" را در دستور کار ویژه قرار داده ایم.
باجولوند هدف از راه اندازی مجتمع نوآوری و فناوری مهارت بنیان را بستر سازی برای توانمند سازی مربیان متناسب فناوری های نوین، شناسایی مشاغل جدید و نو آوری در مهارت آموزی عنوان کرد.
وی با اشاره به موافقت حوزه معاونت علم و فناوری نهاد ریاست جمهوری با ایجاد این مجتمع نوآوری و فناوری مهارت بنیان کشور گفت: از استارتاپ ها و صاحبان ایده های نو بارویکرد مهارت آموزی و اشتغال دعوت می کنیم تا در فعالیت های این مجتمع مشارکت و همکاری داشته باشند.
رییس مرکز تربیت مربی و پژوهش‌ های سازمان آموزش فنی و حرفه ‌ای کشور ادامه داد: ارتباط صنایع پیشرو با آموزش های مهارتی ازطریق استارتاپ ها و شتاب دهنده ها ، تدریس آموزش مهارت های نوین و حمایت از شرکت های دانش بنیان با رویکرد تربیت نیروی انسانی ماهر در دستور کار این مجتمع قرار دارد.
وی تصریح کرد: هدایت آموزش های مهارت با رویکرد کار آفرینی، نوآوری و خلاقیت و آینده پژوهی مشاغل از اولویت هایی است که مورد توجه خاص قرار داده ایم.
وی تعامل بابخش تولید و صنعت را از الزامات آموزش های مهارتی عنوان کرد و گفت: مرکز تربیت مربی کشور مستقر در کرج مسوولیت خطیر پشتیبانی و تعلیم مربیان مراکز آموزشی را بر عهده دارد و این مرکز به عنوان عضو فعال مرکز تربیت مربی شبکه جهانی آموزش فنی و حرفه ‌ای "یوونیوک" از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
وی افزود: این مرکز با وسعت ۱۵ هکتار دارای ۱۷ دپارتمان تخصصی است و وجود مرکز (ITC) و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای در استان البرز یک فرصت مهم در آموزش های مهارتی و کار و کار آفرینی است.
رییس مرکز تربیت مربی و پژوهش‌ های سازمان آموزش فنی و حرفه ‌ای کشور مستقر در کرج ، این مرکز را پایگاه اصلی مسابقات مهارت و اردوی تیم ملی مهارت آموزی عنوان کرد.
باجولوند به حضور فعال سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در مسابقات جهانی اشاره کرد و گفت: در این مسابقات شاهد کسب مدال نقره و دیپلم افتخار در برخی رشته ها در سطح بین المللی بوده ایم و با کشور های توسعه یافته صنعتی رقابت داشته ایم و بعضا در سطح بالاتری از آن ها قرار گرفته ایم.
وی اظهار داشت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای، آموزش ها را بر اساس استانداردهای بین المللی و طبقه بندی بین المللی مشاغل (ایسکو ۲۰۰۸) ارائه می دهد و گواهینامه های صادر شده توسط این سازمان در اغلب کشورها دارای اعتبار است.
رئیس مرکز تربیت مربی و پژوهش‌ های سازمان آموزش فنی و حرفه ‌ای کشور با تاکید بر اینکه توسعه مهارت آموزی نیازمند فرهنگسازی است، به رسانه ها توصیه کرد برای آگاه سازی جامعه از اثرات مهارت آموزی در توسعه اقتصاد کشور حضوری فعال داشته باشند.
باجولوند گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای صرفا مباحث فنی را پیگیری نمی کند و مهارت های نرم اعم از کارآفرینی، اخلاق حرفه ای و محیط زیست را نیز در دستور کار قرار داده و در بعد فنی، و گام های موثری برداشته است.
وی از البرز به عنوان‌یک استان مهم صنعتی نام برد و افزود: سازمان آموزش و فنی و حرفه ای با محوریت تربیت مربی به سمت تربیت استادکاران مهارتی پیش رفته است و اکنون در حال شناسایی استادکاران صنعتی و ساماندهی آن ها در سامانه هستیم تا در ارایه آموزش ها به عموم بیش از پیش مشارکت فعال داشته باشیم.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر