دبیر دوم و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر کرج گفت: تبعیض در سطوح مختلف پرسنلی شهرداری بیداد میکند، اما متاسفانه همچنان شاهد تبعیض، رانت، سوء استفاده از موقعیت و تضییع حقوق کارگران و کارمندان هستیم.
مریم قهرمانی صارم در نطق پیش از دستور هفتاد و هشتمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر کرج اظهار داشت: نمونه بارز تبعیض و سوء استفاده و رانت اعطای تسهیلات توسط صندوق اعتبار کارکنان و تعاونی است.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به بی انگیزگی در بین کارکنان شهرداری افزود: چگونه یک کارمند یا کارگر ماهها در انتظار دریافت وام پانزده میلیونی در صف می ماند و برخی افراد وام های چند ده میلیون تومانی با بازپرداخت غیرمتعارف دریافت نموده اند؟قهرمانی صارم تصریح کرد:تخلفی که از سنوات گذشته اتفاق می افتد تزریق مالی از شهرداری کرج برای کمک به تعاونی و صندوق اعتباراست.
علت کمک های مالی شهرداری چیست؟ مگر سازوکار تعاونی غیر از این است که از محل ذخائر و پس انداز کارمندان باید وام ها پرداخت شود.
دبیر دوم شورای اسلامی شهر کرج افزود: چه کسی بر هیات مدیره تعاونی و عملکرد نظارت دارد؟ و اینکه با توجه به اینکه سازمان های ما عمدتاً زیان ده بوده و هستند (در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ ۶ماه اول )، دلیل پیشنهاد مدیر عاملین برای ماده ۸۴ شدن چیست؟عضو شورای اسلامی شهر کرج در بخش دیگری از سخنانش بیان کرد: ۱۵ آبان ماه آخرین مهلت تعیین شده برای تعیین تکلیف سازمان های شهرداری است که بایستی تعیین تکلیف شود که آیا در راستای ماده ۵۴ یا ۸۴ اداره شوند.
قهرمانی صارم خاطرنشان کرد: طی برآوردی که انجام شده است از ۱۱ سازمان شهرداری فقط ۴ سازمان شامل سازمان مدیریت پسماند، سازمان آرامستانها، سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی و سازمان حمل و نقل ریلی برابر بودجه تصویب شده هزینه کرده اند که قابلیت ماده ۸۴ شدن را دارند.
وی یادآور شد: بر این اساس باید تا تاریخ تعیین شده بررسی بیشتری انجام شود و مدیریت سازمانها در غالب ماده ۸۴ و ۵۴ تعیین تکلیف شود.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید