مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه ساه امام حسن مجتبی(ع) گفت: تبلیغ دین در هر دوره ی وظیفه قشر روحانیت است اما در هر جا و زمانی که امکان نهادینه کردن احکام دین است فقط تبلیغ کافی نیست بلکه نهادینه شدن احکام دین باید وسط روحانیون مورد توجه قرار داشته باشد، پیوند عمیق دین و سیاست بر عهده این قشر است.
حجت السلام و المسلمین یوسفی در همایش تقدیر و تجلیل از روحانیون جهادی که در مقابله با شیوع ویروس کرونا به کادر درمانی کمک و همیاری کردند که به همت بسیج طلاب و روحانیون سپاه البرز برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن ولادت حضرت زینب و روز پرستار، اظهار کرد: اقدامات وجود روحانیون تابلویی برای جهت دادن به حرکت درست دین در جامعه شده است، روحانیون در مقطع رسیدن به دولت اسلامی نقش اساسی داشتند.
وی با اشاره به جریان سازی و جریان شناسی قشر روحانیون در تمامی مقاطع کشور، افزود:خیلی از جهت گیری ها و اقدامت موثر انقلاب اسلامی از پیوند جامعه و روحانیت نشات می گرد و خواهد گرفت، مواضع ملی کشور به نقش آفرینی روحانیون گره خورده و نقش این قشر، نقش تعیین کننده است.
وی ابراز کرد:تعامل سنت و مدرنیته در کشور با نقش آفرینی این قشر به درستی انجام شده و روحانیون نسبت به مدرنیته به سه گروه کاملا سنتی، سنتی نواندیش و نواندیش تقسیم می شوند، حضور و مشارکت روحانیون در اکثر فعالیت ها و اقدامات به طور کامل مشخص و برجسته است.
وی با اشاره به نقش روحانیون در تاریخ کشور، اذعان داشت: ولایت فقیه در کشور با سه دیدگاه امام خمینی(ره)، به صورت موقیدی و شورایی بیان شده است، امروز قشر روحانیون در فعالیت های سیاسی، اداری و اجرایی کشور حضور سازنده ای دارند اما این حضور رو به کاهش است و باید با مشارکت و انجام وظایف به درستی فعال تر شود.
وی ابراز کرد:تبلیغ دین در هر دوره ی وظیفه قشر روحانیت است اما در هر جا و زمانی که امکان نهادینه کردن احکام دین است فقط تبلیغ کافی نیست بلکه نهادینه شدن احکام دین باید وسط روحانیون مورد توجه قرار داشته باشد، پیوند عمیق دین و سیاست بر عهده این قشر است.
وی در پایان گفت:امروز در انقلاب اسلامی با تدبیر امام خمینی(ره) دین و سیاست باهم عجین شده و حفظ این دستاورد وظیفه ذاتی روحانینون است.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید