تصویر
تجاری سازی طرح های پژوهشی از اهداف دانشکده پرستاری و مامایی باشد
24 بهمن 1400 - 15:05
6
دکتر حسین کلانتری خلیل آباد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در دیدار با اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی این واحد دانشگاهی بر اهمیت تجاری سازی طرح های پژوهشی تاکید کرد.
ارسال توسط :
پ
پ

دکتر حسین کلانتری خلیل آباد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد در دیدار با اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی این واحد دانشگاهی بر اهمیت تجاری سازی طرح های پژوهشی تاکید کرد.

دکتر حسین کلانتری خلیل آباد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در دیدار با اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری و مامایی این واحد دانشگاهی با اشاره به میزان توقع دانشجویان نسبت به این دانشکده اظهار کرد: با توجه به شرایط بیماری کرونا در کشور، دانشکده پرستاری و مامایی باید برنامه ریزی دقیقی در خصوص برگزاری کلاسهای حضوری و بالینی داشته باشد تا شرایط کنونی نتواند در طول ترم به کلاسهای حضوری این دانشکده لطمه ای وارد نماید.
دکتر کلانتری در خصوص توسعه رشته ها عنوان کرد: موضوع ایجاد رشته‌های جدید به‌ویژه میان‌رشته‌ای‌ ها در استان البرز بسیار مهم است و باید در این زمینه کارهای اساسی انجام گیرد که دانشکده پرستاری و مامایی با همکاری دانشکده های دیگر (از قبیل علوم پایه، روانشناسی و دامپزشکی) در این زمینه نقش انکار ناپذیری دارند؛ همچنین با ایجاد میان رشته ای ها و حتی تاسیس دانشکده داروسازی و دیگر رشته ها میتوان گام های موثری در پیشرفت دانشگاه برداشت.
دبیر هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز افزود: استان البرز قطب علم و فناوری در زمینه های پزشکی، سرم‌سازی، صنایع ، و صنایع غذایی – تبدیلی کشور است که باید همه فعالیت های دانشگاه را در این زمینه‌ها متمرکز نمود؛ و دانشگاه آزاد اسلامی باید در این موضوعات فعالیت بیشتری داشته باشد که نقش دانشکده پرستاری و مامایی نیزدر این زمینه ها با ایجاد رشته های مرتبط حائز اهمیت است تا این دانشکده بتواند در مسائل پزشکی ، پرستاری و زیرمجموعه های مربوطه به‌عنوان سازمان حل مسئله در استان مطرح شود.
این استاد تمام دانشگاه تاکید کرد: با توجه به وجود مرکز مهارت علوم پزشکی در این دانشگاه، طرح های پژوهشی انجام شده در این دانشکده، باید تجاری سازی شوند و در حوزه های فناوری و نوآوری از این طرح ها استفاده بهینه نمود که در نهایت با اجرایی کردن آنها زمینه اشتغال برای دیگران فراهم شود.
وی بیان داشت: موضوع سلولهای بنیادی، نازایی و داروهای گیاهی، جدید و موضوع های روز جامعه است که دانشکده پرستاری و مامایی می تواندبا فعالیت در این زمینه ها و در صورت نیاز، با برقراری ارتباط با پژوهشکده رویان، ایجاد یک بستر مناسب جهت اشتغال زایی را فراهم نماید.
در پایان به سوالات مطرح شده از طرف حاضرین، پاسخ لازم ارائه گردید.

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.