پ
پ

نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع معادن و البرز با اشاره به نیاز مبرم بخش تولید به نیروهای ماهر در رشته های فنی و حرفه ای، ایجاد و ترویج آموزش های مهارتی در مدارس و دانشگاه ها را رونق بخش اقتصاد استان و کشور عنوان کرد.

یدالله مالمیر با تبریک روز ملی مهارت ، کارآفرینی و آموزشهای فنی و حرفه ای گفت: تا زمانی که هدف از تحصیل در مدارس و دانشگاه ها صرفا دریافت مدرک تحصیلی باشد، چالش بخش تولید برای تامین نیروی انسانی کارآمد در بسیاری از رشته ها برطرف نخواهد شد.
وی افزود: در حالی با تجربه تلخ هزاران دانشجوی فارغ التحصیل فاقد شغل مواجه هستیم که اگر این دانشجویان همرا با دروس علمی، آموزش های مهارتی در رشته های مرتبط با صنعت را نیز فرا می گرفتند، بستر برای جذب آنان در بازار کار مهیا می شد.
نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی البرز افزود: در بحث آموزش های مهارتی، ما در البرز و سایر استان ها از اساتید توانمند و برجسته فراوانی برخوردار هستیم که می توانند در این زمینه نیاز دانشگاه ها را بر طرف کنند.
مالمیر ادامه داد: شاید دانشگاه ها برای جذب اساتید درخصوص توسعه آموزش های مهارتی با مشکل کمبود اعتبار مواجه باشند که در صورت صحت این موضوع ضروری است دولت برای رفع این مشکل چاره اندیشی کند.
وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب امسال را سال "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" نامگذاری کرده اند گفت: ضروری است آموزش های مهارتی در دانشگاه ها و تربیت جوانان با استعداد مورد نیاز بخش تولید و صنعت در دستور کار ویژه قرار گیرد.
وی توسعه آموزش های مهارتی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای البرز را اقدامی راهگشا در تربیت نیروی انسانی ماهر عنوان کرد و به دانشجویان فاقد شغل توصیه کرد با شرکت در این دوره ها بدون دغدغه در بازار کار استان جذب شوند.
نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی البرز در ادامه این گفت و گو ضرورت بستر سازی برای آموزش های مهارتی در مدارس و ترویج فرهنگ استعداد یابی نوجوانان در خانواده ها را مورد تاکید قرار داد.
وی گفت: در صورتی که اولیای خانه و مدرسه رفتار های آشکار و پنهان نوجوانان را حتی هنگام بازی های کودکانه مورد توجه و سنجش دقیق قرار دهند، زمینه تشویق آنان به کسب مهارت ها فراهم خواهد شد.
وی ادامه داد: در این صورت دانش آموزان پس از اخذ دیپلم و حضور در آزمون دانشگاه ها ، با هدف صرفا دریافت مدرک به تحصیل ادامه نمی دهند و رشته هایی را انتخاب خواهند کرد که با استعداد و توانایی های آنان همخوانی داشته باشد.
نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی البرز از استعداد یابی به عنوان حلقه مفقوده زنجیره مهارت آموزی نام برد و ضرورت اتصال این حلقه به چرخه اقتصاد کشور را مورد تاکید قرار داد.
مالمیر تصریح کرد: تا زمانی که در مدارس و دانشگاه ها برای اتصال حلقه مهارت آموزی به زنجیره اقتصاد کشور چاره اندیشی نشود ، همچنان چالش های و ناشی از روند افزایش دانشجویان فاقد شغل فارغ التحصیل خود نمایی خواهد کرد.
وی ضمن از دولت سیزدهم که جراحی اقتصادی به ویژه در مباحث تولید، صادرات و بهبود معیشت مردم را در دستور کار ویژه قرار داده است گفت: از دولتمردان درخواست داریم زمینه های مهارت آموزی در مدارس و دانشگاه ها را مهیا کنند تا بستر برای رونق اقتصادی در حد انتظار جامعه فراهم شود.

منبع ایرنا

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر