پ
پ

فرمانده انتظامی شهرستان کرج از وقوع یک تصادف زنجیره ای در بلوار موذن شهر کرج و برخورد ۷ خودرو با یکدیگر خبر داد.

سرهنگ "علی قاسم پور" در این خصوص بیان داشت: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک تصادف زنجیره ای در بلوار موذن شهر کرج، بلافاصله ماموران کلانتری ۱۵ رجائی شهر خبر داد.
وی افزود: با حضور ماموران در محل حادثه مشخص شد که یک دستگاه خودرو پژو پارس در حال تردد به دلیل نامشخصی ابتدا با یک خودرو ۴۰۵ برخورد کرده و در پی این حادثه یک تصادف زنجیره ای ایجاد و ۷ خودرو با یکدیگر برخورد کرده اند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرج با اشاره به مصدومیت جزئی یک نفر در این حادثه و انتقال او به مراکز درمانی، اظهار داشت: علت حادثه توسط کارشناسان پلیس راهور در دست بررسی است.
سرهنگ قاسم پور در پایان به رانندگان توصیه کرد تا با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و عمل به توصیه های پلیس از وقوع حوادث این چنین پیشگیری کنند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.