پ
پ

در جلسه ای به ریاست مهندس عظیم زاده معاونت عمرانی فرمانداری شهرستان ساوجبلاغ ، ، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر ، مدیر عامل و هیئت مدیره شهرک صنعتی ، رئیس اداره صمت و آب منطقه ای ، دلایل ورود سیلاب و آبهای سطحی به شهر هشتگرد مطرح و تمهیدات لازم برای پیشگیری از بحران شهری بررسی گردید.

سرپرست شهرداری هشتگرد در ابتدای این جلسه که با پیگیری مدیریت شهری هشتگرد در دفتر معاونت عمرانی فرمانداری برگزار گردید به دلایل آبگرفتگی بخشی از معابر شهری در بارش های اخیر پرداخت و گفت : هر چند مشکل آبگرفتگی با حضور به موقع پرسنل ، امکانات و تجهیزات شهرداری رفع گردید لیکن در صورت تکرار بارش‌ها و عدم رسیدگی به دلایل آن ، شاهد آبگرفتگی مجدد در معابر اصلی شهر و آسیب به زیرساخت‌های شهری و اماکن مسکونی و تجاری خواهیم بود .
وی افزود : دلیل اصلی آبگرفتگی معابر ناشی از عدم ساماندهی آبهای سطحی شهرک صنعتی می باشد و آب های سطحی سرازیر شده از ۲۶۰ هکتار اراضی شهرک صنعتی از بلوارهای شهید سلیمانی ، بلوار مدرس ، بلوار شهید صبائی و بلوار سپاه به سمت بلوار امام(ره) سرازیر می‌شود و به دلیل عدم هدایت از بخش شمالی بلوار کارگر ، سیلاب به مسیر سواره رو خیابانها وارد می گردد و خواستار ساماندهی آبهای سطحی شهرک صنعتی در اسرع وقت گردید .
وی در بخش دیگری از مطالب خود به لزوم ساماندهی نهر خرو در بلوار خبرنگار و احداث پل در شهرک کوثر بر روی مسیل رودخانه خور اشاره کرد و از آمادگی شهرداری برای ساماندهی و لایروبی رودخانه خور با نظارت امور آب منطقه ای خبر داد .
نیز به عدم ساماندهی رودخانه ها در بخش شمالی اتوبان اشاره کرد و گفت : به دلیل انحراف مسیر رودخانه خور در بارش های سنگین ، سیلاب به مسیر ماشین رو زیرگذر خود وارد شده و مسیر دسترسی به لاین شمالی اتوبان مسدود میگردد .
وی افزود : این مشکل به دلیل عدم ایجاد حوضچه آرامش و ساماندهی بستر رودخانه بوده و شهرداری مسئولیتی در این خصوص ندارد لذا در راستای خدمات رسانی به شهروندان و تسهیل در تردد خودروها تجهیزات و امکانات خود را برای رفع آبگرفتگی زیرگذر خور به کار می گیرد بنابراین لزوم توجه به موضوع و احساس وظیفه دستگاه‌های ذیربط مورد تاکید می باشد .
مهندس فلاحتکار عضو شورای اسلامی شهر به تشریح اقدامات مدیریت شهری هشتگرد و اقدامات پیشگیرانه انجام شده از جمله لایروبی انهار و زیرگذرها ، نصب دریچه فلزی برای جلوگیری از ورود زباله و نخاله به آب روها و بهسازی تجهیزات و امکانات اشاره کرد .
وی گفت : یکی از اقدامات مثمر در کوتاه مدت ، هدایت آبهای سطحی شهرک صنعتی به بلوار شهید سلیمانی و بلوار سپاه و استفاده از خیابان جهت هدایت آبها در مواقع بارش سنگین می باشد البته پس از هدایت روان آبها به بخش جنوبی بلوار امام(ره) نیز نیاز به اقدامات لازم برای جلوگیری از آبگرفتگی و خسارت در مناطق مسکونی بخش جنوبی شهر و اراضی زراعی می باشد .
مهندس عظیم زاده معاونت عمرانی فرمانداری با تشکر از زحمات مدیریت شهری هشتگرد در رفع آبگرفتگی میدان امام(ره) و حضور مستمر و به موقع مدیران شهری در سطح شهر ، به رفع اختلافات فی مابین ادارات و دستگاه‌ها در جهت ارتقاء خدمات به شهروندان اشاره کرد .
وی بر لزوم اجرای مصوبات جلسات مدیریت بحران ، وظایف ، بخشنامه و دستورالعمل های صادره از سوی دستگاه‌های بالادستی تاکید کرد و خواستار اجرای مصوبات این جلسه در اسرع وقت و در نظر گرفتن تمهیدات لازم برای بارش های بعدی و برف و یخبندان در فصل زمستان شد .
قطع آب ورودی به نهر (نهر خرو) با اعلام هواشناسی و قبل از شروع بارشها توسط امور آب ، ایجاد چاه‌های جذبی برای جمع آوری آبهای سطحی در شهرک صنعتی ، اصلاح کانالهای آب رو شهرک صنعتی به ویژه در بخش شمالی میدان کلهر و بوستان تندرستی ، دپوی کیسه های ماسه در مسیر ورودی شهرک صنعتی بالاتر تقاطع بلوار شهید صبائی برای استفاده جهت انحراف سیلاب در مواقع بارش ، تهیه نقشه اجرایی پل در شهرک کوثر و تهیه طرح ساماندهی بلوار خبرنگار از جمله مصوبات این جلسه بوده است .
در پایان جلسه نیز حاضرین با حضور در مناطق بحرانی شهر و شهرک صنعتی از مشکلات بازدید و راهکارهای لازم برای رفع آن در دستور کار قرار گرفت .

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر