وزیر علوم کشور مالی ، پیشرفت های علمی و فناوری جمهوری اسلامی ایران را در زمینه های کشاورزی ، سلامت و دیگر بخش ها را تحسین برانگیز توصیف کرد.
«امادو کیتا» در حاشیه بازدید از پارک «ای سی تی « ( فاوا) در استان البرز به خبرنگار ایرنا گفت : کشور مالی آماده است تا از ظرفیت ها و تجارب علمی ، فناوری جمهوری اسلامی ایران در بخش های مختلف استفاده کند.
وی بیان داشت: وجود کارخانه های عظیم دانش بنیان در ایران این ضرورت را به وجود آورده تا همکاری ها بین ۲ کشور مالی و ایران به وجود آید.
وزیر علوم کشور مالی تاکید کرد: ظرفیت ها علمی و تولیدی در ایران خیلی بالا است به ویژه در بخش علمی صنایع نوآور ، سلامت محور و کشاورزی ایران پیشرفت های زیادی کرده است.
کیتا با قدردانی از مهمانوازی ایرانیان در طول سفر خود به کشورمان افزود: طی ۲ روز گذشته بازدیدهایی از ظرفیت های علمی و تولیدی ایران داشتم که در ارزیابی این بازدید باید گفت که ایران توانمندی های خود را نشان داده است.
وزیر علوم کشور مالی بیان داشت: بسیاری از پارک ها در ایران استارتاپی بوده و نیازمند سرمایه گذار هستند.
دکتر محمد جعفر صدیق دامغانی زاده رییس پارک فاوا نیز گفت : فاوا آماده همکاری علمی و تولیدی با کشور های آفریقایی است و این آمادگی را داریم تا در ابعاد مختلف در زمینه راه اندازی پارک های فناوری با کشور مالی همکاری کنیم.
صدیق دامغانی زاده افزود: امسال تولید دانش بنیان در دستور کار فاوا قرار گرفته است، ظرفیت پارک در ۲ سطح می توانیم توضیح دهیم، یکی سطح نرم افزاری و دیگری سطح سخت افزایی است که در این بین نرم افزایی بسیار مهم می باشد.
وی بیان داشت : فاوا فرایند های علمی و تخصصی دقیق نیاز دارد و برای پذیرش شرکت ها ارزیابی محصولات به صورت سالانه فرایند خاص خود را دارد.
این مسوول اظهار داشت: اقداماتی در سطح تجاری سازی بین المللی محصولات آغاز کرده ایم که بیشتر در بخش نرم افزاری است ضمن آنکه در بحث سخت افزاری توسعه فاوا در البرز در برنامه کاری است .
وی افزود: تاکنون شعب فاوا در خراسان رضوی و سمنان راه اندازی شده است ، شعب فاوا در مازندران در دست اقدام است و برای فعال سازی شعب زنجان و اصفهان برنامه ریزی شده است.
اکنون تعدادی شرکت دانش بنیان در فاوا فعال هستند که ۱۹۶ محصول تولیدی داریم .
این مسوول بیان داشت: اقدام ابتکاری دیگری پارک فاوا در سه سال گذشته توسعه شبکه اقتصاد دیجیتالی است که به شبکه پار ک نا م دارد که هم افزایی ظرفیت های نامگذاری شده که پروژه بزرگی محسوب می شود با یک کار شروع شد و الان ۳۱ پارک فناوری کشوردر این پارک وجود دارد.
وی افزود: بحث بین المللی سازی در راستای ماموریت پارک است که در سطح مقیاس جهانی و با توجه به اینکه افریقا یکی از مناطق مهم محسوب می شود مورد توجه کشور ما برای همکاری ها قرار گرفته است.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید