مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز گفت: خانواده های کودکان کار و خیابان نیز شناسایی و مشکلات آن ها احصا شده و سپس جذب می شوند و آموزش های لازم را فرامی گیرند.
همچنین با ارائه کمک های بلاعوض به آن ها، حمایت لازم برای ادامه زندگی این خانوارها صورت می گیرد.
محمدجواد کاظمینی، در هفتمین روز از دهه مبارک فجر در آئین افتتاح مرکز نگهداری شبانه روزی کودکان کار و خیابان شیرین واقع در ماهدشت با اشاره به جایگاه ویژه حوزه اجتماعی و مسائل آن در کشور گفت: تلاش برای ارائه خدمات مطلوب در این زمینه ضرورت دارد تا باری از دوش شهر برداشته شود.
وی با اشاره به اینکه استان البرز، بیشترین تراکم جمعیت را در کشور دارد، عنوان کرد: استان البرز به لحاظ مساحت، محدود اما مهاجرپذیر بوده و یکی از مشکلات اصلی آن در حوزه آسیب ها، همین مهاجرت ها و تنوع قومیت هاست که البته مهاجرت اتباع را نیز در این زمینه نباید نادیده گرفت.
استاندار البرز توجه ویژه ای به حوزه اجتماعی دارد و به همین دلیل دستورات لازم برای تشکیل قرارگاه اجتماعی را صادر کرد.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز با تاکید بر اینکه بخش عمده فعالیت ها در این حوزه باید با محوریت رفع مشکلات شهر باشد، اظهار کرد: جلسات قرارگاه اجتماعی هر هفته با حضور استاندار و همه مدیران کل و نمایندگان مناطق کم برخوردار در استانداری برگزار می شود.
ارائه خدمات لازم به ۶۶ محله با شاخص های تعیین شده برای محلات و مناطق محروم در دستورکار قرار گرفته است.
کاظمینی رمز موفقیت در این قرارگاه را تعامل بسیار خوب مسئولین و مردم و حضور استاندار در بین شهروندان دانست و بیان کرد: ما در جلسات هفتگی، در محلات مختلف استان حضور پیدا می کنیم که این امر نقش مهمی در افزایش رضایت سرمایه های اجتماعی یعنی مردم دارد.
مشکلات، مسائل و خواسته های مردم در اولویت امور این قرارگاه قرار دارد و با جدیت احصا و پیگیری می شود.
وی خاطرنشان کرد: پیش تر در استان البرز، یک مرکز با ظرفیت محدود برای کودکان کار و خیابان وجود داشت اما اکنون با فعالیت دولت مردمی و تلاش های صورت گرفته، این مرکز با ظرفیت ۸۰ نفر به خدمت رسانی می پردازد.
با تدبیر استاندار البرز، اجرای طرحی به نام سکنا (ساماندهی کودکان کار و خیابان) در این حوزه در دستورکار قرار گرفت.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز از ورود ۱۰۰ کودک به این طرح خبر داد و افزود: این افراد از همان روز اول بیمه و سپس وارد پروسه درمان می شوند و سپس آموزش های مهارتی را کسب می کنند؛ آن ها تا زمان رسیدن به سن قانونی می توانند به سادگی وارد بازار کار شوند و با مهارت هایی که آموخته اند، برای دیگران نیز امیدآفرینی کنند.
کاظمینی در ادامه مطرح کرد: خانواده های کودکان کار و خیابان نیز شناسایی و مشکلات آن ها احصا شده و سپس جذب می شوند و آموزش های لازم را فرامی گیرند.
همچنین با ارائه کمک های بلاعوض به آن ها، حمایت لازم برای ادامه زندگی این خانوارها صورت می گیرد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید