پ
پ

نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: اکنون نرخ بیکاری البرز به ۸.
۳ درصد رسیده که درصدد هستیم این نرخ را به ۷ درصد برسانیم.

مجتبی عبداللهی در مراسم تکریم کارگران در یکی از واحد‌های تولیدی و صنعتی شهرستان فردیس که بمناسبت روز کارگر صورت گرفت، افزود: خدا را شاکرم که امروز و در هفته تجلیل و اکرام کارگران عزیز در این مجموعه فعال حاضر هستم.
وی با اشاره به شعار سال مبنی بر تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین طبق منویات و فرمان مقام معظم رهبری، ادامه داد: امید است بتوانیم در راستای تحقق این مهم، البرز را به استانی نمونه در کشور تبدیل کنیم.
عبداللهی گفت: از ۵ تا ۱۲ اردیبهشت ماه هفته کارگر نامگذاری شده چراکه چرخ های تولید و صنعت کشور با بازوان و توان فکری کارگران عزیز به حرکت در می آید و دولت مردمی سیزدهم توجه ویژه ای به این جایگاه دارد.
وی با بیان اینکه تلاش و خلاقیت کارگران در پیشرفت و توسعه کشور موثر است، افزود: برخلاف تحریم های ناجوانمردانه، صنعت در ایران اسلامی به جایگاه رفیعی در دنیا تبدیل شده است.
استاندار البرز گفت: تصمیمات بزرگی در دولت سیزدهم برای بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی کارگران گرفته شده که نشان از توجه دولت به این قشر ارزشمند دارد.
وی افزود: اکنون نرخ بیکاری البرز به ۸.
۳ درصد رسیده که درصدد هستیم این نرخ را به ۷ درصد برسانیم.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.