پ
پ

عضو با بیان اینکه توسعه خدمات رسانی به شهروندان از اولویتهای است، اظهار داشت: به منظور تسهیل در تردد خودروها و کاهش تصادفات، پروژه اصلاح هندسی محدوده ابتدای بلوار امام رضا(ع) فاز ۷ شهرجدید هشتگرد طراحی و اجرا می‌شود.

محمد علی حاجی زاده افزود: شرکت عمران شهرجدید هشتگرد در راستای خدمات رسانی به شهروندان، کاهش تصادفات و جمع آوری آبهای سطحی، نسبت به احداث میدان و رفع آب گرفتگی در این محدوده اقدام نموده است.
وی عنوان کرد: اجرای این پروژه شامل اقداماتی از جمله احداث میدان، ایجاد نهر سرپوشیده برای هدایت آبهای سطحی و اجرای کف پوش جهت اتصال پیاده راه بلوار امام رضا(ع) به بلوار بهشت به طول ۱۳۰۰ و عرض ۳ متر می باشد.
حاجی زاده ضمن پوزش بابت مشکلات تردد وتشکر از صبر و حوصله شهروندان، خاطر نشان کرد: این طرح طبق زمانبندی پیمانکار و مشاور ظرف مدت یک ماه و نیم و با اعتباری بالغ بر دو میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر