پ
پ

دبیر قرارگاه امنیت غذایی البرز گفت: توسعه کشت‌های گلخانه‌ای نیازمند مساعدت و نگاه ویژه است و باید در این زمینه اقدامات جدی صورت گرفت.

چهلمین نشست با موضوع جمع بندی مسائل و موانع توسعه کشت‌های گلخانه‌ای با حضور دبیر قرارگاه، معاونین سازمان، رئیس سازمان نظام مهندسی و منابع طبی استان و جمعی از مدیران ستادی و شهرستان‌ها در سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد.
با اشاره به دستور جلسه، از موافقت استاندار با راه اندازی ستاد توسعه کشت‌های گلخانه‌ای استان، پیگیری صدور احکام اعضای ستاد و برنامه‌ریزی برای برگزاری منظم جلسات خبر داد.
روشن نژاد با ابراز خرسندی از رویکرد استاندار در خصوص موضوع امنیت غذایی به ویژه توسعه کشت‌های گلخانه‌ای در استان افزود: فرصت خوبی است که موانع و مسائل برون بخشی پیش رو در این حوزه با استفاده از ظرفیت‌های ستاد توسعه‌ی کشت‌های گلخانه‌ای استان و با حضور دستگاه‌های خدمات‌رسان حل و فصل شود.
وی با بیان اینکه با پیگیری‌هایی که توسط معاونت تولیدات گیاهی صورت گرفته است، فهرستی از مسائل و محدودیت‌ها احصاء شده که پس از جمع بندی در قرارگاه امنیت غذایی استان، در ستاد توسعه گلخانه‌ها مطرح خواهد شد، از مدیران شهرستان‌ها خواست فهرست مسائل و مشکلات توسعه گلخانه‌ها در حوزه کاری خود را به منظور طرح در اولین جلسه ستاد استان به قرارگاه اعلام نمایند.
محمد تاج الدینی، معاون بهبود تولیدات گیاهی نیز با اشاره به اقداماتی که در حوزه استعدادیابی، جذب سرمایه گذار و صدور پروانه در استان صورت گرفته است افزود: با همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان‌ها، گام‌های اولیه برداشته شده و تاکنون بالغ بر ۷۰۰ هکتار پروانه گلخانه در استان صادرشده است.
تاج الدینی با بیان اینکه مسئله اصلی، مراحل بعد از صدور پروانه تأسیس است؛ تصریح کرد: با بررسی‌هایی که به‌صورت نمونه‌ای انجام شده بخشی از پروانه‌ها مربوط به شهرک‌های گلخانه‌ای و بخشی مربوط به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی خاطرنشان کرد: اخذ انشعابات گاز، برق و آب برای واحدهای گلخانه‌ای موضوعاتی است که در سطح ستادهای شهرستانی قابل حل است و صرفاً مواردی که لازم به طرح در ستاد استانی است با حضور استاندار مطرح و رفع مشکل شود.
محمدرضا میرزایی، مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی استان البرز در ادامه با اشاره به مأموریت این شرکت برای ایجاد شهرک‌های کشاورزی و بویژه توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای در استان، تصریح کرد: برای سه نقطه دولتی و سیزده شهرک خصوصی مجوز تأسیس صادر شده و تا کنون بالغ بر ۴۵۰ هکتار امکان‌سنجی، مکان‌یابی و استعدادیابی شده است.
وی افزود: شرکت شهرک‌ها در بخش دولتی و خصوصی مأموریت دارد کار را پیگیری کند که در بخش دولتی تأسیسات و سازه‌ها آماده است و متقاضیانی که کار نکرده‌ند به منظور خلع ید معرفی شده‌اند.
میرزایی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی همیشه نیازمند کمک و نگاه ویژه است افزود: در حوزه شرکت شهرک‌های کشاورزی در تلاش هستیم موارد موجود را به نحو مطلوب به نتیجه برسانیم که با توجه به افزایش هزینه‌ها، اتمام ساخت واحدها و رسیدن به مرحله بهره برداری نیاز به خط اعتباری ویژه با سود کمتر و زمان بازپرداخت بیشتر دارد که دسترسی متقاضیان به تسهیلات برای ساخت گلخانه تسهیل شود.
علاوه بر تسهیلات بانکی گران‌قیمت، مشکل تأمین وثایق برای دریافت تسهیلات، تعرفه‌های بالای اخذ عوارض شهرداری‌ها، مشکلات مربوط به روند تخصیص و توزیع سوخت و طولانی شدن گردش کار پاسخ به استعلام در ادارات خدمات رسان ازدیگر مسائلی بود که در این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
منبع

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر