گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز توصیه های بهداشتی در تهیه و خرید نان را منتشر کرد.
از قرار دادن وسایل شخصی و ساک دستی روی پیشخوان نان خودداری شود.
از قرار دادن و خنک کردن نان روی میز های موجود در پیاده رو خودداری شود.
جهت حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری نان، از قرار دادن نان داغ در کیسههای پلاستیکی خودداری شود.
به منظور جلوگیری از آلودگی محیط زیست ترجیحاً از کیسه های چند بار مصرف با الیاف نخی بجای استفاده گردد.
از نانهای بسته بندی شده سالم و دارای پروانه بهداشتی و تاریخ تولید و انقضاء مورد عرضه در فروشگاه های مجاز مواد غذایی استفاده کنید.
از خرید نان بسته بندی که خارج از مغازه و در معرض نور آفتاب قرار دارند، خودداری شود.
در هنگام مراجعه به نانوایی از پرداخت هرگونه وجه نقد خودداری شود.
از خرید آرد، آرد سوخاری و سایر موارد مشابه فاقد مشخصات خودداری شود.
در صورت هرگونه شکایت در رابطه با مشکلات بهداشت محیط و مواد غذایی با شماره تلفن ۱۹۰ تماس بگیرید.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید