تصویر
توصیه های بهداشتی ذبح دام در عید سعید قربان
07 تیر 1402 - 14:56
1
از خرید دام زنده و یا گوشت هایی که خارج از نظام شبکه سازمان دانپزشکی ذبح و عرضه می شوند خودداری شود دام زنده را از میادین عرضه مجاز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید.
ارسال توسط :
پ
پ

توصیه های بهداشتی ذبح دام در عید سعید قربان
از خرید دام زنده و یا گوشت هایی که خارج از نظام شبکه سازمان دانپزشکی ذبح و عرضه می شوند خودداری شود
دام زنده را از میادین عرضه مجاز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید.
ذبح دام را صرفا در کشتارگاه ها تحت نظارت اداره کل دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنندافرادی که به ذبح دام مشغول هستند: از وسایل حفاظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند ابزارشان را بعد از ذبح ضد عفونی کنند خونابه ها به طریق بهداشتی دفع شود.
دامی که دارای علائم بیماری است ذبح و مصرف نکنید.
گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد مصرف شود

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.