پ
پ

توصیه های بهداشتی ذبح دام در عید سعید قربان
از خرید دام زنده و یا گوشت هایی که خارج از نظام شبکه سازمان دانپزشکی ذبح و عرضه می شوند خودداری شود
دام زنده را از میادین عرضه مجاز تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنید.
ذبح دام را صرفا در کشتارگاه ها تحت نظارت اداره کل دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنندافرادی که به ذبح دام مشغول هستند: از وسایل حفاظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند ابزارشان را بعد از ذبح ضد عفونی کنند خونابه ها به طریق بهداشتی دفع شود.
دامی که دارای علائم بیماری است ذبح و مصرف نکنید.
گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد مصرف شود

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر