پ
پ

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان از توقیف بیش از ۲ هزار قلم انواع تجهیزات پزشکی خارج از شبکه توزیع توسط ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز خبر داد.

سرهنگ "حسنعلی پارسافر" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، شناسایی و برخورد با مخلان اقتصادی و متخلفان فروش دارو خارج از شبکه توزیع را یکی از اولویت های پلیس در سال ۱۴۰۲ برشمرد و گفت: در این راستا ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان حین گشت زنی در محور "تهران-کرج" به یک دستگاه پژو مظنون و آن را متوقف کردند.
وی افزود: پس از هماهنگی قضائی در بازرسی از خودرو ۲ هزار و ۱۳۵ قلم انواع تجهیزات پزشکی خارج از شبکه توزیع کشف شد.
این مقام انتظامی تصریح کرد: برابر نظر کارشناسان ارزش اموال توقیفی یک میلیارد ریال برآورد شده که با هماهنگی قضائی محموله توقیف شده تحویل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان شد.
سرهنگ پارسافر به تکمیل پرونده و تحویل متهم به مراجع قضائی اشاره و تصریح کرد: پلیس با افرادی که ضمن قاچاق و احتکار دارو قصد ضربه زدن به سلامت عمومی شهروندان را دارند برخورد جدی می کند و مردم در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت افراد سودجو درخصوص تهیه و توزیع داروهای غیرمجاز، می توانند مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.