پ
پ

کشاورز پیشرو و نمونه ساوجبلاغی با تلاش‌های مستمر چند ساله خود و با به کارگیری شیوه‌های نوین و دانش بنیان توانست رکورد دار تولید پیاز در استان شود.

جلال نژاد رنجبر کشاورز پیشرو و نمونه ساوجبلاغی با اشاره به این که برای تولید محصولی با شرایط کیفی و کمی بالا علاوه بر تلاش‌های شبانه روزی به کارگیری شیوه‌های نوین بسیار موثر واقع شده است در این خصوص گفت:در چند ساله اخیر با بهرمندی از مشاوره‌های علمی کارشناسان جهاد کشاورزی استان و همچنین به کار گیری مواد بیولوژیک و استفاده طرح کشت همچون آبیاری و مصرف ریز مغزی‌ها و محلول‌های مورد نیاز و تقویت کننده‌ها برای کاشت و برداشت محصولی ارگانیک در فصول مرتبط موجب شد تا برای دومین سال پیاپی در تولید این محصول رکورد شکنی کند و امسال با زیرکشت بردن ۱۶ هکتار از مزارع خود توانست رکوردی جدید ثبت و رکورد پیشین خود در تولید این محصول را ارتقاء دهد.
محمد آتش پیکر مسئول اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ هم با اشاره به این که محصول مد نظر کشت بهاره پیاز می‌باشد گفت:این محصول از نوع پیاز زرد است که در اواخر بهمن ماه سال گذشته کاشت و برداشت آن در پانزدهم خرداد ماه آغاز شده است و این کشاورز پیشرو توانسته است با بکارگیری دستورالعمل‌های کارشناسان جهاد کشاورزی استان و شهرستان محصولی مرغوب و با میزان کمی بالا تولید نماید که با برآورد‌های بعمل آمده انتظار می‌رود میزان برداشت این محصول بیش از ۱۵۰ تن در هر هکتار باشد.
احمد ثباتی کارشناس مدیریت امور زراعت جهاد کشاورزی استان هم با اشاره به این که سطح کشت پیاز در استان درحدود ۱۳۸ هکتار در سال جاری می‌باشد افزود:تولید محصول پیاز در استان پیشینه زیادی ندراد و چند سالی است که کشاورزان البرزی به این کار مبادرت می‌ورزند و در سال‌های اخیر این میزان از رشد چشمگیری برخوردار بوده است.
این کارشناس همچنین در خصوص عملکرد تولید پیاز در استان با اشاره به این که این محصول در فصول بهار، تابستان و پائیز کشت می‌شود در خصوص عملکرد تولید این محصول در استان اضافه کرد:متوسط میزان تولید و برداشت پیاز در استان ۷۵ تن در هکتار می باشد که برآورد می شود در سال جاری بالغ بر ۱۰ هزار تن از این محصول در مزارع البرز برداشت شود و در کمک به تامین بازار مصرف این محصول و کمک به رشد و شکوفائی اقتصاد استان نقش موثری ایفا کند.

منبع: صدا وسیما

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر