مدیرامور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان البرز اعلام کرد: انتظار ۱۰ ساله جانمایی دانشگاه فرهنگیان نیازمند نگاه دولت سیزدهم در سفر ریاست جمهوری به این استان است.
« سعید احدزاده »با اشاره به اینکه ساخت مرکز جامع دانشگاه فرهنگیان در البرز یک آرزوی دیرینه است، اظهارداشت: دانشگاه فرهنگیان البرز نیاز به توجه از سوی دولت انقلابی و جهادی و مدیران استانی دارد تا دانشجو معلمان در فضای استاندارمناسب آموزشی تحصیل کنند.
وی خاطرنشان کرد: این دانشگاه در زمینه فضای آموزشی و خوابگاهی برای دانشجو معلمان با محدودیت و مشکلاتی مواجه بوده که رفع این کاستی نیازمند حمایت مسوولان استان و تامین اعتبار کشوری است.
وی با اشاره به اینکه با حمایت استانداری زمینی از سوی اداره کل راه و شهرسازی برای واگذاری به دانشگاه فرهنگیان استان البرز در شهرکرج جانمایی شده است،یادآورشد: تسریع در واگذاری مکان مناسب به دانشگاه فرهنگیان در این استان به دلیل اثر بخشی و کارایی هر چه بیشتر نظام آموزشی ضروری است.
احدزاده دانشگاه فرهنگیان را یک فضای آموزشی- تربیتی مهم و تاثیرگذار در بین مراکز آموزش عالی دانست و عنوان کرد: دانشجو معلمان به محض اتمام تحصیل وارد حوزه تعلیم و تربیت می شوند که این مهم در کیفیت بخشی آموزشی از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی بیان داشت: دانشجو معلمان به محض اتمام تحصیل وارد حوزه تعلیم و تربیت می شوند که این مهم در کیفیت بخشی آموزشی از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در خصوص دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد و گفت: دانشگاه فرهنگیان در پرورش نیروی انسانی آموزش و پرورش رسالت بسیار مهمی بر عهده دارد.
مدیر امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان البرز ادامه داد: اختصاص مکان مناسب به دانشگاه فرهنگیان استان باید در اولویت قرار گیرد زیرا دانشگاه فرهنگیان با هدف تربیت نیروی انسانی توانمند و شایسته از نظر علمی- مهارتی برای تدریس در مدارس کشور و ارتقای سطح دانش تخصصی معلمان شاغل در پایههای مختلف تحصیلی فعالیت می کند.
وی با بیان اینکه در دانشگاه فرهنگیان البرز رشتههای مختلفی از جمله علوم تربیتی، تاریخ، علوم اجتماعی و جغرافیا آموزش داده میشود، خاطرنشان کرد: هر سال بین ۲ تا پنج هزار نفر مهارت آموز دراین دانشگاه دوره استخدامی را می گذرانند.
احد زاده ادامه داد: بحران نیروی انسانی در حوزه آموزش و پرورش البرز یک موضوع جدی است و امسال ۳۶۰ معلم دراین استان بازنشسته می شوند که دانشگاه فرهنگیان در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز آن رسالت سنگینی بر دوش دارد.
وی نرخ رشد دانش آموزی و مهاجرت پذیری را در البرز نسبت به استان های دیگر بالا دانست و افزود: این استان شرایط ویژه ای دارد که امیدواریم در سفر ریاست جمهوری به البرز شاهد کاهش مشکلات و مسائل آن باشیم.
مدیرامور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان البرز گفت: این دانشگاه از سال ۱۳۹۱ در قالب ۲ پردیس امیرکبیر ویژه دانشجویان دختر و حکیم فردوسی ویژه پسران در استان البرز فعالیت خود را آغاز کرده است که تا کنون شمار زیادی دانشجو معلم از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.
وی تاکید کرد: حل مشکلات دانشگاه فرهنگیان البرز نیاز به واگذاری زمین و تامین اعتبار لازم برای ساخت پروژه ساختمانی دانشگاه دارد.
دانشگاه فرهنگیان البرز ۱۸۵۰ دانشجو معلم دارد.
منبع ایرنا
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید