پ
پ


نماز عبادی جمعه پنجم خردادماه شهرستان کرج به امامت آیت‌الله حسینی همدانی، نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز و امام‌جمعه کرج در مصلای بزرگ امام خمینی رحمه‌الله علیه اقامه شد.

آیت‌الله حسینی همدانی ظهر امروز در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه پنجم خردادماه در مصلای بزرگ امام خمینی رحمه‌الله علیه کرج بابیان اینکه هشتمین خورشید آسمان امامت و ولایت حضرت علی بن موسی‌الرضا علیه آلاف التحیه و الثنا در ۱۱ ذی‌القعده سال ۱۴۸ قمری در مدینه طلوع کرد و قلوب اهل ایمان و موالیان اهل‌بیت را روشن کرد، بیان داشت: این روز فرخنده و مبارک و نورانی را به همه شما تبریک عرض می‌کنم و خدای تعالی زیارت مضجع شریف آن حضرت را رزق و روزی همه ما مکرر در مکرر قرار دهد.

زیارت امام رضا علیه‌السلام ثواب زیارت رسول گرامی اسلام را دارد
وی با اشاره به روایتی درباره فضیلت زیارت امام رضا علیه‌السلام، اظهار داشت: در روایت دارد امام صادق علیه‌السلام فرمودند: «زیارت امام رضا علیه‌السلام ثواب زیارت رسول گرامی اسلام را دارد»؛ راجع به ثواب زیارت حضرت رضا توفیقی باشد در یک نوبتی عرض خواهم کرد.

مناظره باید بر اساس اصول صحیح انجام شود و الا اثر عکس خواهد داشت
امام‌جمعه کرج در ادامه تصریح کرد: در این نوبت نکته‌ای راجع به روش علمی امام علیه‌السلام و تبیین معارف الهی عرض می‌کنم؛ و آن یکی از آموزش‌های عملی در تحکیم مبانی اسلامی و انقلابی است؛ که امروز به آن کرسی آزاداندیشی می‌گوییم.
بحث کردن و مناظره و احتجاج کردن از قدیم‌الایام و حتی در صدر اول در بین مسلمان‌ها رواج داشته.
بحث جدیدی نیست؛ مسلمین با یهود و نصارا در مقابل پیغمبر اکرم می‌نشستند و بحث می‌کردند.
حضرت هم گوش می‌دادند و بعضی وقت‌ها وارد می‌شدند.
البته مناظره باید مدیریت شود و بر اساس اصول صحیح انجام شود و الا مضر است و اثر عکس خواهد داشت.
آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه در زمان شیخ مفید رضوان‌الله علیه و آخر قرن چهارم این روش خاص علمی به‌طور گسترده مطرح بود، گفت: خود شیخ مفید هم در این زمینه ید طولایی داشت؛ و در نقد نظریات مخالف و نظریات مختلف کتاب‌هایی نوشتند: مثل تصحیح الاعتقاد و الفصول المختاره که کتاب جالبی در همین زمینه است.

اهل‌بیت علیهم‌السلام روش مناظره را قبول داشتند و تشویق می‌کردند
وی با تأکید بر اینکه اهل‌بیت علیهم‌السلام خودشان این روش را مناظره را قبول داشتند و تشویق می‌کردند و جلسه برگزار می‌کردند، گفت: روایاتی هم در این زمینه آمده.
در قرون بعد از قرن چهارم هم این احتجاجات بود و ادامه پیدا کرد.
برای همان‌ها هم کتاب‌هایی نوشته شد مثل الإحْتِجاجُ عَلی أهْلِ اللّجاج.

بخشی از احتجاج و مناظره در صدر اول اسلام به‌صورت خطبه بود
نماینده ولی‌فقیه در استان البرز در ادامه یادآور شد: البته در صدر اول اسلام بخشی از احتجاج و مناظره به‌صورت خطبه بوده؛ مثل خطبه رسول خدا در غدیر یا خطبه صدیقه طاهره در بحث فدک؛ این‌ها مناظره و احتجاج اما به‌صورت خطبه بود.
بعدها به‌صورت نامه درآمد؛ نامه می‌نوشتند و در آن احتجاج می‌کردند.
بعد به‌صورت توقیع مطرح شد.

اگر از کرسی آزاداندیشی در تبیین مبانی دین و انقلاب استفاده شود، تحول اساسی به وجود می‌آید
آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه بابیان اینکه شکل امروزی آن کرسی آزاداندیشی شد، گفت: کرسی آزاداندیشی از مطالبات جدی‌ای است که رهبر معظم انقلاب دائماً بر برگزاری این جلسات تأکیددارند.
تا امروز هم رونق حسابی نداشته.
بوده اما حسابی نبوده.
در یک بیانی ایشان فرمودند: «فکر کنید، بگویید، بنویسید، در مجامع خودتان منعکس کنید.
آن کرسی‌های آزاداندیشی را که من صدبار با کم‌وزیاد تأکید کردم را راه بیندازید و این‌ها را آنجا بگویید.
این می‌شود یک فضا؛ وقتی فضای گفتمانی به وجود آمد همه در آن فضا فکر می‌کنند، همه در آن فضا جهت‌گیری پیدا می‌کنند، همه در آن فضا کار می‌کنند».
ببینید ایشان می‌گوید من صدبار با کم‌وزیاد گفتم؛ یعنی در طول سالیان گفتند ولی کسی انجام نداده یا کم انجام داده.
اگر با روشی صحیح از شیوه احتجاج و از کرسی آزاداندیشی در تبیین مبانی دین و انقلاب استفاده شود، تحول اساسی به وجود می‌آید.
وی در ادامه افزود: بخشی از این فعالیت‌ها توسط علمای بزرگوار ما قبلاً انجام‌شده؛ مرحوم علامه طباطبایی، علامه مطهری، علامه جعفری، علامه مصباح و امثال این بزرگواران انجام دادند؛ آیت‌الله بهشتی رضوان‌الله علیهم؛ و شاگردانی را هم در این زمینه تربیت کردند ولی باید ادامه داشته باشد.

احتجاج در لغت به معنای دلیل و حجت آوردن است
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز بابیان اینکه احتجاج در لغت به معنای دلیل و حجت آوردن است، گفت: در احتجاج میگوییم دلیلت برای حرفی که می‌زنی چیست؟ او هم باید ادله بیاورد.
در اصطلاح هم به دلیل آوردن برای اثبات یا رد یا ابطال یک نظریه و عقیده گفته می‌شود.

حضرت رضا علیه‌السلام به‌وسیله جلسات آزاداندیشی، بنیان دین و تشیع را تحکیم کردند
آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه یکی از کسانی که به این موضوع خیلی دقیق پرداخت و وارد میدان مناظره و احتجاج شد حضرت رضا علیه‌السلام است، اظهار داشت: حضرت بهترین استفاده را از فرصت سه‌ساله ولایتعهدی خودشان نسبت به این مهم انجام دادند و به‌وسیله همین جلسات آزاداندیشی، بنیان دین و تشیع را تحکیم کردند.
+
باید از روش امام رضا علیه‌السلام برای کرسی‌های آزاداندیشی برنامه عملیاتی بنویسیم
وی با تأکید بر اینکه ما از روش امام رضا علیه‌السلام می‌توانیم اصول حاکم بر این جلسات را استفاده کنیم، توضیح داد: یعنی بر اساس روشی که امام رضا علیه‌السلام داشت برنامه عملیاتی بنویسیم و بگوییم در این جلسات باید این مسائل رعایت شود.
خیلی دقیق از روش امام می‌توانیم این‌ها را به دست بیاوریم؛ اصولی نظیر میدان دادن به‌طرف مقابل که هر جور می‌خواهد سؤال خودش را مطرح کند و بپرسد.
ما معمولاً نمی‌گذاریم طرف سؤال کند.
امام اجازه می‌داد و می‌گفت هر چه دلت می‌خواهد بپرس و هر جور دلت می‌خواهد بپرس.
همه این‌ها نمونه دارد من دیگر نمونه‌ها را نمی‌گویم.
البته آن‌کسی که می‌خواهد بنشیند پاسخ دهد به این سؤالات باید از آگاهی‌های لازم برخوردار باشد.

طرفین در مناظره و احتجاج نباید از مرز انصاف خارج شوند
خطیب نماز جمعه کرج با تأکید بر اینکه یک اصل دیگر مناظره انصاف داشتن است، گفت: طرفین در مناظره و احتجاج نباید از مرز انصاف خارج شوند.
هرکدام از این‌ها توضیحاتی دارد که فرصت خطبه اجازه نمی‌دهد.

یکی از اصل‌های خیلی مهم در مناظره حوصله و سعه‌صدر داشتن است
آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه بابیان اینکه یکی از اصل‌های خیلی مهم در مناظره حوصله و سعه‌صدر داشتن است، تصریح کرد: چون طرف مقابل یک‌مرتبه یک‌چیزی می‌گوید سعه‌صدر آدم به هم می‌خورد.
یک نمونه بگویم: «وقتی یکی از روسای واقفیه یعنی هفت‌امامی‌ها به نام حسین بن قیاما آمد خدمت امام رضا علیه‌السلام، با بی‌ادبی گفت تو امامی؟ حضرت فرمودند بله من امامم.
گفت به‌راستی من خدا را شاهد می‌گیرم که تو امام نیستی.
حضرت ناراحت نشدند.
سرشان را انداختند پایین بعد رو کردند به این حسین و گفتند: چه کسی به تو تعلیم داده و گفته که من امام نیستم؟ گفت از امام صادق روایت‌شده که امام عقیم نیست ولی تو به این سن رسیدی هنوز اولاد نداری؛ چون امام رضا علیه‌السلام دیر اولاد دار شدند.
امام جواد علیه‌السلام را خدا دیر به حضرت داد.
راوی می‌گوید امام رضا علیه‌السلام سرشان را پایین انداختند و بیشتر از قبل تأمل کردند و بعد سر برداشتند و فرمودند: خدا را شاهد می‌گیرم که شب و روزهای زیادی نخواهد گذشت مگر آن‌که خدای تعالی فرزندی روزی من خواهد کرد.
عبدالرحمان بن ابی نجران هم می‌گوید کمتر از یک سال نگذشت که خدای تعالی امام جواد را به حضرت رضا عنایت کرد».
اینجا در آن جلسه شما تصور کنید به امام معصوم می‌گوید تو امام نیستی چون عقیمی! چه صحنه سنگینی است! این تحمل کردن و حوصله داشتن و صبر کردن در این جلسات مهم است.

در مناظره به زبان قوم صحبت کنید
وی در ادامه یادآور شد: اصل دیگر احتجاج این است که باید با زبان طرف مناظره هماهنگ باشد.
امام با هر قومی که مناظره می‌کرد به زبان همان قوم صحبت می‌کرد.
این هم خیلی زیباست و نمونه‌هایی دارد.

شیوه مناظره باید به طریق جدال احسن باشد
نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز با تأکید بر اینکه شیوه مناظره باید به طریق جدال احسن باشد، خاطرنشان ساخت: گاهی طرف مقابل مطالبی را در باطن خودش قبول دارد و حاضر نیست آن‌ها را به زبان بیاورد و اعتراف کند.
اهل مناظره همان چیزهایی که در درون آن شخص هست را حاضر می‌کنند و از آن استفاده می‌کنند و با داشته‌های خود آن شخص او را مجاب می‌کنند؛ که خودت این‌ها را قبول داری پس بر اساس قبول داشته‌های خودت باید بقیه را هم قبول کنی.
امام رضا علیه‌السلام در استفاده از این روش استاد تمام است.
موارد فراوانی داریم یک نمونه برای شما بگویم.
آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه افزود: حضرت به جاثلیق که نصرانی بود فرمود: «ای مسیحی به خدا قسم ما ایمان به عیسایی داریم که به محمد ایمان آورده و ایرادی هم بر عیسای شما نداریم جز این‌که عیسای شما کمی روزه گرفتن و نمازخواندن به نظر دارد.
جاثلیق گفت به خدا سوگند علمت را فاسد و امرت را ناتوان کردی.
به امام رضا گفت من تو را آدم عالمی می‌دانستم.
من گمان داشتم که تو داناترین مسلمانان هستی.
این چه حرفی بود زدی؟ حضرت گفت مگر چه گفتم؟ او پاسخ داد: گفتی عیسی ضعیف و کم روزه و کم نماز بود.
حضرت عیسی یک روز هم افطار نکرد.
شب هرگز نخوابید.
همیشه روزه‌دار و شب‌ها در حال نماز و بیدار بود.
حضرت فرمود همین؛ اگر عیسی خدا است، برای چه کسی نماز می‌خواند و برای چه کسی روزه می‌گرفت؟ جاثلیق لال شد و منطقش قطع شد».
این را می‌گویند جدال احسن؛ چیزی را که قبول دارد بگویی و بعد عذر او را قطع کنی.

فرهنگ ناب شیعی و انقلابی را برای مردم خودمان و جهان تبیین کنیم
وی با تأکید بر اینکه امروز باید این شیوه مناظره را در فضای حقیقی و مجازی گسترش دهیم، گفت: با استفاده از فضای مجازی و هوش مصنوعی که این روزها دارد توسعه پیدا می‌کند با حضوری گسترده‌تر معارف اهل‌بیت را منتشر کنیم.
فرهنگ ناب شیعی و انقلابی را برای مردم خودمان و جهان تبیین کنیم.
در جهاد تبیین می‌توان از این شیوه بهترین استفاده را برد.
اهتمام حوزویان و دانشگاهیان باید بیشتر باشد.
باید افرادی را برای مناظره و احتجاج با توجه به نیازهای امروز دنیا تربیت کرد.
البته باید مواظبت و کنترل کرد که در این جلسات افرادی فضا را سیاسی و مسموم نکنند.

تبدیل کردن سیاست‌های کلی نظام به قانون کمتر موردتوجه مجلس بوده است
رئیس ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان البرز بابیان اینکه ۷ خرداد ۱۳۵۹ اولین دوره مجلس شورای اسلامی افتتاح شد؛ و این روز به نام روز قانون و بعد هفته مجلس نام‌گذاری شد، گفت: این روز را به نمایندگان محترم و به‌خصوص نمایندگان استان خدا قوت و تبریک عرض می‌کنم؛ و امیدوارم همان‌طور که حضرت آقا عملکرد مجموعه مجلس (کل مجموع بما هو مجموع) را تائید و مثبتاتی را بیان فرمودند، عزیزان، روزهای باقیمانده از این دوره نمایندگی را که خیلی با سرعت هم سپری می‌شود قوانین مهمی که کشور به آن‌ها احتیاج دارد تا مشکلاتش را با سرعت حل کند مثل تبدیل کردن سیاست‌های کلی نظام به قانون که ازاین‌جهت کمتر موردتوجه مجلس بوده که آقا هم تأکید کردند و برنامه هفتم را در کارنامه خود ثبت کنند.

رأی‌دهندگان باید عملکرد نمایندگان را مجزا بررسی و دقت کنند
آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه به عملکرد سه نماینده مردم استان البرز در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: کلیت حضور این سه نماینده بزرگوار استان در مجلس و در استان و نوع فعالیت و نقشی که در کمیسیون‌ها و تصویب قوانین و نظارت بر اجرا و حضور در استان و امثال این‌ها داشتند خوب بود و اگر تصمیم به حضور دوباره داشته باشند، رأی‌دهندگان باید عملکرد هرکدام را مجزا بررسی و دقت کنند.
اگر خواستند بیایند این‌طور نیست که گفتیم کلیت هر سه خوب بوده؛ شما بگویید خب حاج‌آقا تائید کرد.
نه.
باید خودتان بنشینید شاخص‌های نمایندگی را که حضرت آقا فرمودند و ما توضیح و شرح کردیم را مرور کنید؛ و اگر تصمیم به آمدن هم ندارند باز باید مردم ازهرجهت توجه داشته باشند به شاخص‌ها و کسانی که آن معیارهایی که به‌مرور عرض خواهیم کرد را داشته باشند و بدون حب و بغض بررسی کنند و رأی دهند.

باید فریاد حق‌خواهی و استقلال‌طلبی و ضد استکباری از مجلس شنیده شود
وی با تأکید بر اینکه جایگاه مجلس از جهات مختلف بسیار مهم است، اذعان داشت: آقا فرمودند منبر است.
خیلی این عبارت جای بحث و گفتگو دارد؛ یعنی باید فریاد حق‌خواهی و استقلال‌طلبی و ضد استکباری از مجلس شنیده شود و معلم اخلاق باشند.
نماینده مجلس وکیل مردمی است که تمام فکر و دغدغه آن‌ها اسلام و آرمان‌های انقلاب است.
وکیل باید در تمام مدت وکالت بر اساس خواست موکل خود عمل کند و الا خائن به وکالت خواهد بود.
چون مدت وکالت کم است حتماً باید توجهشان به اولویت‌ها و مسائل اصلی و کلیدی کشور باشد.
باید سمت‌گیری قوانین برای رفع استضعاف و رشد امور و و برطرف شدن مشکلات ، رفاه بیشتر و زندگی راحت‌تر و از بین رفتن محرومیت‌ها و تحول در نظام اداری دست‌وپا گیر کشور باشد.

اگر مجلس ریشه همه امور کشور است پس باید محلی برای بروز و ظهور اخلاق باشد
امام‌جمعه کرج در ادامه بابیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر قانون و قانون‌گذاری به خاطر شأن ویژه‌ای که دارد تأکید کردند، گفت: اگر مجلس ریشه همه امور کشور است پس باید محلی برای بروز و ظهور اخلاق باشد.
حرکت و رفتار و سخنان وکلای مردم باید فضائل اخلاقی و حرکت به سمت صلاح را در مردم و جامعه بیشتر کند و مردم احساس کنند که وکلا خیرخواه آنان هستند.

یکی از مهم‌ترین شاخص‌های مجلسِ تراز همکاری صمیمی و کار راه‌انداز با قوای دیگر است
آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه یکی از مهم‌ترین شاخص‌های مجلسِ تراز که مورد تأکید بود این است که با قوای دیگر همکاری صمیمی و کار راه‌انداز داشته باشند، گفت: هم‌چنین نماینده نباید شهدا و خانواده شهدا و خدمت به این عزیزان را فراموش کرده باشد.
تأکید دیگر ایشان که هم به مجلس و هم همه مردم فرمودند، حفظ آبروی افراد است که حالا به خاطر اینکه رأی برای خودش جمع کند حاضر می‌شود همه اصول اخلاقی را زیر پا بگذارد و حیثیت افراد را از بین ببرد و هم‌چنین باید شخصیت دینی و انقلابی افراد حفظ شود.
چون این‌ها سرمایه‌های اجتماعی ما هستند نباید به خاطر خارج کردن رقیب از گود رقابت، نیروها را با انگ و تهمت و افتراء کنار گذاشت.
ان‌شاءالله همه ما در همه کارهایمان مشمول این دعای قرآنی که حضرت آقا هم تأکید فرمودند باشیم که: «رَبِّ اَدخِلنی‌ مُدخَلَ صِدقٍ وَ اَخرِجنی‌ مُخرَجَ صِدق».

اصول عزت، حکمت و مصلحت را باید در همه زمینه‌ها توجه جدی داشت
وی در بخش دیگری با اشاره به دیدار مسئولان وزارت خارجه با رهبر معظم انقلاب اسلامی، بیان داشت: حضرت آقا در این دیدار ۶ ضابطه فرمودن تا سیاست‌های خارجی دچار مشکل نشود.
اصول عزت، حکمت و مصلحت را باید توجه جدی داشت در همه زمینه‌ها.
تعریفی که ایشان از عزت کردند نفی دیپلماسی التماسی در کلام و در محتوا بود.
شما مواردش را در دوره‌های قبل زیاد دیدید.

اجازه ندهیم بیگانگان بر ما سلطه داشته باشند
نماینده ولی‌فقیه در استان البرز در ادامه عنوان کرد: واقعاً عزت همان است که قرآن فرمود: نفی سبیل؛ اجازه ندهیم بیگانگان بر ما سلطه داشته باشند.
زیر بار دشمن و استکبار نرفتن است از عزت؛ که هر جمعه شما برای این‌که فراموش نکنیم دشمن‌داریم و دشمنی دارد و فراموش نکنیم که ملت امام حسین هستیم و زیر بار ظلم نمی‌رویم باصلابت و قدرت بر مستکبرین عالم به‌خصوص آمریکای جنایتکار مرگ می‌فرستیم.
آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه به سفر رئیس‌جمهور به اندونزی اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب ارتباط با کشورهای دوردست را تأکید کردند که الحمدالله رئیس‌جمهور محترم در دستور کارشان قرار دادند و در این زمینه فعال هستند.

لایحه جدید عفاف و حجاب در مراحل ابتدایی یک مقدار ضعف دارد
وی در بخش دیگری به لایحه جدید در رابطه با عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: بعد از مدت‌ها که منتظر بودیم بعدازآنکه مجلس محترم و به‌خصوص ریاست محترم مجلس به وظیفه خودشان دراین‌باره درست عمل نکردند و ما مؤمنین و مردم متدین را به صبر دعوت کردیم؛ پیش ما می‌آمدند و قطعاً جای دیگر هم رفتند که باید چه کرد؟ ما دائم به صبر حواله دادیم که آقایان مشغول هستند و ان‌شاءالله تصمیم جدی خواهند گرفت.
مخصوصاً که حضرت آقا فرمودند کشف حجاب گذشته از حرام شرعی حرام سیاسی هم هست و فرمودند مسئله این‌گونه نمی‌ماند و تمام می‌شود.
بنا شد که دستگاه قضا لایحه بدهد به دولت و دولت به مجلس.
ما هم در همین خطبه درخواست تعجیل داشتیم در مسئله؛ چون روند رشد ولنگاری از طرح‌ها و لایحه‌ها سرعتش بیشتر بود.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز در ادامه عنوان کرد: لایحه اول آمد و به دولت رفت و دولت تصویب کرد و آنچه بیرون آمد و بنده دیدم البته نقل‌های مختلفی دیدم؛ اینکه کدام قطعی است و کدام غیرقطعی به نظرم آخرین مورد قطعی را با جستجو به دست آوردم و دیدم در آن مواردی هست که اگر اجرایی بشود بازدارندگی لازم را دارد؛ در مراحل بعدی‌اش البته.
خوب دقت کنید که چه عرض می‌کنم.
در مراحل ابتدایی یک مقدار ضعف دارد.

لایحه جدید عفاف و حجاب نمی‌تواند جلوی فروریختن دیوار برلین را بگیرد
آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه اذعان داشت: اگر درست اجرا شود بازدارندگی لازم را دارد اما روح کلی حاکم بر این لایحه آن چیزی نیست که بخواهد مبارزه و مقابله کند با دشمنی‌های ریشه‌داری که با ملت ایران دارند و با طرح‌هایی که قصد دارند آندلسی کنند ایران را این لایحه روح حاکمش نمی‌تواند با این مسئله مبارزه کند.
نمی‌تواند جلوی فروریختن دیوار برلین را بگیرد.

جرائم باید بازدارنده باشد و الا کارایی ندارد
وی در ادامه تأکید کرد: البته نباید قبل از اینکه این لایحه وارد مجلس شود و عزیزان مجلس نظر بدهند و بعد به شورای نگهبان برود و تأییدیه بگیرد، قضاوت زودهنگامی داشت اما چیزی که امروز به این عنوان در اختیار قرارگرفته نقدهای فراوانی دارد.
مهم‌ترین آن این است که جرائم باید بازدارنده باشد و الا کارایی ندارد و متخلف را هم جری می‌کند.
بعضی از مفاد این لایحه قوانینی که قبلاً هم بوده را از کار انداخته.
مثل جرم مشهود.
جرم مشهود را که می‌توانست دستگاه انتظامی خودش رأساً وارد شود از کار انداخته است.

عزیزانی که لایحه جدید عفاف و حجاب را تنظیم می‌کنند باید دشمنی شناسی خودشان را بالا ببرند
خطیب نماز جمعه کرج در ادامه با طرح چند پرسش عنوان کرد: جرائمی که وضع می‌شود جلوگیری لازم را آیا می‌تواند بکند از اینکه عفت عمومی خدشه‌دار نشود و کیان خانواده‌هایی که در معرض متلاشی شدن هستند حفظ کند؟ دشمنی شناسی هایی که لازم است که ما در مقابله با دشمنی‌ها اقدام داشته باشیم، این لایحه می‌تواند اقدامی داشته باشد؟ عزیزانی که دنبال می‌کنند و دارند تنظیم می‌کنند باید دشمنی شناسی خودشان را بالا ببرند.
آیت‌الله حسینی همدانی افزود: اتفاقاً بعضی از همین کشف حجاب کننده‌ها را با آن‌ها صحبت کنید کما اینکه دوستانی را فرستادیم در جلسات و جاهایی که بودند چند دقیقه با آن‌ها صحبت کردند بعضاً دست کشیدند؛ اما بعضی وقت‌ها می‌بینید که با این نوع قانون‌گذاری ممکن است آن شخص را بر باطل خودش محکم کنیم.
باید مواظب باشیم بازدارندگی جریمه یکی از مسائلی است که باید به آن توجه کرد.

آیا این لایحه با عکس گرفتن و پیامک دادن‌های ابتدایی جلوی مسمومیت جامعه را می‌گیرد؟
وی با طرح این پرسش که در گام دوم انقلاب که باید خودسازی و جامعه سازی کنیم و تمدن سازی کنیم، آیا این لایحه توان مقابله با دشمنی‌های مربوط به گام دوم را دارد؟، گفت: چون برای گام دوم این طرح‌ها ریخته شده و این دشمنی‌ها را می‌کنند.
یک‌بخشی این است.
پشت سر این قصه‌ها رگه‌های صهیونیستی و بهاییت است.
ما الآن موردحمله شیمیایی دشمن قرار گرفتیم.
گاز خردل و گاز اعصاب را به جامعه ما منتشر کردند.
آیا این لایحه با عکس گرفتن و پیامک دادن‌های ابتدایی جلوی مسمومیت جامعه را می‌گیرد؟
کشف حجاب با این هجمه‌هایی که شروع‌شده به برهنگی و بی‌بندوباری‌های اجتماعی می‌کشد
نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان البرز بابیان اینکه ما در جنگ ترکیبی دشمن قرار گرفتیم، گفت: همه هم داریم می‌گوییم.
یک بخش آن کشف حجاب است.
بحث من شل حجابی و بعضی از این موارد بدحجابی نیست.
اصل کشف حجاب با این هجمه‌هایی که شروع‌شده و بعد به برهنگی و بی‌بندوباری‌های اجتماعی می‌کشد و الآن می‌بینید؛ آیا این را می‌شود با چند تذکر ابتدایی و پیامک دادن و عکس گرفتن‌های این‌چنینی جلوگیری کرد؟آیت‌الله حسینی همدانی یادآور شد: کاری با مراحل بعدی که گفتم بازدارندگی دارد ندارم.
ابتدای کار رادارم عرض می‌کنم.
در مراحل بعدی بعضی جاهای لایحه خوب است می‌شود به آن اعتنا کرد؛ اما تا به آنجا برسد جامعه مسموم شده.
شخص مسموم شده.
جامعه خراب‌شده.
شما هم قدرت خودتان را از دست می‌دهید.

مجلس محترم در امتحان سختی قرارگرفته است
وی در ادامه به بازخوانی بیانات رهبر معظم انقلاب پرداخت و گفت: آقا تذکر می‌دهند که دائم باید امیدآفرینی کرد.
آیا این لایحه واقعاً در دل مؤمنین و بدنه جامعه و اقشار مختلف مردم امید ایجاد می‌کند؟ مجلس محترم در امتحان سختی قرارگرفته.
با توجه به جمیع جهات باید عمل کند و سربلند بیرون بیاید.
رئیس ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان البرز بابیان اینکه راجع به فضای مجازی چقدر حضرت آقا و دلسوزان گفتند؛ مسموع نشد، گفت: رها شد تا شد این.
تمام دنیا برنامه دارند برای فضای مجازی‌شان اینجا تا می‌خواهند یک برنامه بگذارند یک عده که معلوم است به کجاها وابسته هستند سروصدایشان درمی‌آید.

ساترا و مسئولین مربوطه خطوط قرمز را به هم نزنند / نظارت‌ها را بر این امور بیشتر کنید
آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه مکرر در همین‌جا بنده راجع به سینمای خانگی، سینمای خانگیِ اخلاق خراب کن، جامعه فاسد کن، خانواده به هم زن، کیان اخلاق اجتماعی و خانواده به هم زن و نابود کن را حرف زدم، گفت: به ساترا و مسئولین مربوطه میگوییم خطوط قرمز را به هم نزنید.
نظارت‌ها را بر این امور بیشتر کنید.
دقیق‌تر کنید.
این‌که دارم می‌گویم نه اینکه خبری خوانده باشم.
همه این‌ها را به‌دقت دنبال می‌کنم.
فیلم‌ها را معمولاً می‌بینم.
با دقت تمام این فیلم‌ها ساخته می‌شود برای اینکه همه‌چیز را نابود کند از اصل.
معلوم می‌شود که هیچ نظارتی نیست.

دچار جوسازی‌های اجتماعی و سیاسیونی که می‌خواهند بهره‌برداری سیاسی کنند نشوید
وی با تأکید بر اینکه مطالبی را که عرض می‌کنم و عرض کردم از باب این است که آقایان که قصد تصمیم‌گیری دارند و این تصمیمشان آثار فراوانی برای آینده کشور از جهات اخلاقی و فرهنگی دارد دچار افراط‌ها و تفریط‌ها نشوند، گفت: دچار جوسازی‌های اجتماعی و سیاسیونی که می‌خواهند بهره‌برداری سیاسی کنند نشوند.
یک عده موافقت با این طرح می‌کنند اغراض خاص دارند.
یک عده مخالفت می‌کنند اغراض خاص دارند.

مردم می‌خواهند جامعه آرام و سالم باشد
امام‌جمعه کرج در ادامه افزود: همه این‌ها را کنار می‌گذارم میگویم خود این عزیزان با فراغ بال و با توجه تام و تمام بدون افراط‌وتفریط باید جوانب مسئله را ببینند و کاری با این مسائل پیرامونی نداشته باشند و بدانند که مردم ایران و حزب‌الله و قاطبه مردم از آن‌ها پشتیبانی می‌کنند و پشتیبان قوای سه‌گانه هستند.
مردم می‌خواهند جامعه آرام و سالم باشد و در این جامعه زندگی کنند.
چندین ماه است ذهن جامعه درگیر این مسئله است و الآن در اختیار مجلس است.
مجلس با دقت این کار را دنبال کند تا از این بلیه که باز دشمنان برای ما فراهم کرده به‌راحتی عبور کنیم که همین بحث «رَبِّ اَدخِلنی‌ مُدخَلَ صِدقٍ وَ اَخرِجنی‌ مُخرَجَ صِدق» اینجا می‌آید.

بگذارید مسئله امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در جامعه نهادینه شود / نهادینه شدن امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در جامعه خودش یکی از معروفات است
آیت‌الله حسینی همدانی در خاتمه تصریح کرد: پرونده‌های امربه‌معروف هم که در استان تشکیل می‌شود دوستان تلاش نکنند برگردانند به نزاع شخصی و خانوادگی.
امربه‌معروف معلوم است؛ شخصی هم معلوم است.
بگذارید مسئله امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در جامعه نهادینه شود که نهادینه شدن امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در جامعه خودش یکی از معروفات است.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر