پ
پ

مدیر کل میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی البرز از برگزاری جشنواره گردشگری کودک و نوجوان برای اولین بار در البرز خبرداد.

فریدون محمدی اظهار کرد: در البرز به دنبال جشنواره‌های تخصصی گردشگری هستیم که جشنواره بازار سفر به عنوان اولین مورد، امسال برگزار شد.
به گفته مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی البرز دومین این جشنواره‌ها، گردشگری کودک و سومین آن جشنواره خوراک خواهد بود.
محمدی ادامه داد: جشنواره گردشگری کودک با این هدف که اطمینان داریم هدف و مقاصد کودکان و نوجوانان با بزرگسالان متفاوت است و عمدتا کودکان هستند که باعث مسافرت خانواده‌ها می‌شوند.
او ادامه داد: بنابراین با توجه به اهمیت فرزندان در تعیین مقاصد گردشگری این جشنواره در البرز در محل کاخ مروارید ترتیب داده شد.
به این ترتیب خانواده‌ها و فرزندان علاوه بر آشنایی با کاخ مروارید به عنوان یکی از آثار فرهنگی، تاریخی و یکی از پنج اثر معماری معروف بنیاد رایت در ایران، با فضای گردشگری هم آشنا می‌شوند.
محمدی تصریح کرد: مهمترین جنبه گردشگری کودک این است که کودکان و نوجوانان در این جشنواره با مشاغل مرتبط با گردشگری، روش‌های گردشگری و مقاصد آشنا می‌شوند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.