پ
پ

اولین جلسه ستاد شاهد دانشگاه خوارزمی به مناسبت سال تحصیلی جدید با حضور حسن بیگی رئیس دانشگاه، سلیمان رستمیان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، مسئولین آموزش بنیاد، مدیران شاهد و اساتید مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار شد.

سلیمان رستمیان در این جلسه بر همکاری‌های دوجانبه، اشتغال‌زایی، تقویت بنیه علمی دانشجویان، ایجاد و تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان توسط دانشجویان معظم شاهد و ایثارگر و فراهم کردن بستر فرهنگی مناسب ویژه این عزیزان تأکید کرد و گفت: دانشگاه یکی از نقاط حساس و تأثیرگذار در هر جامعه ای می‌باشد که اگر محیط آن سرشار از معنویت باشد قطعاً در آینده افرادی که امروز به‌عنوان دانشجو در این محیط رشد و تحصیل می‌کنند تاثیرگذار خواهد بود.
وی افزود: نقش اساتید در این میان نسبت به سایرین پررنگ و تأثیرگذارتر است لذا انتظار می‌رود که این عزیزان با حساسیت و دقت بیشتر نسبت به آموزش و شیوه‌های نوین آموزش فعالت داشته باشند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه به نقش دانشگاه در حوزه کسب‌وکار و مهارت‌آموزی اشاره و تصریح کرد: در دانشگاه‌ها باید سعی بر این باشد تا در کنار بحث آموزش به‌صورت تئوری، از آموزش به‌صورت حرفه‌ای و عملی غافل نشود، دانشجویان ما باید در کنار تحصیلات آکادمیک به یادگیری فن و حرفه‌ای هم مشغول باشند و چه خوب است حرفه‌ای که قرار است یاد بگیرند از طریق اساتید اهل‌فن باشد، امروز بازار کار نیازمند کسانی است که هم به‌صورت علمی و هم به‌صورت عملی مهارت کافی و وافی را داشته باشند.
رستمیان با تأکید بر نقش دانشگاه در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت افزود:دانشگاه‌ها باید در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فعالیت بیشتری داشته باشند و با دعوت از ایثارگران و خانواده‌های شهدا در محیط دانشگاه و برگزاری مراسمات مختلف، نسل امروز و آینده کشور را با رشادت‌ها و ازخودگذشتگی‌های شهدا و ایثارگران آشنا کند.
گفتنی است حسینی رئیس دانشگاه خوارزمی آمار و اطلاعاتی را در خصوص فعالیت‌های دانشگاه ارائه کرد و در پایان استادان مشاور دانشجویان شاهد و ایثارگر توضیحاتی پیرامون مسائل و دغدغه‌های این قشر گران‌مایه بیان کردند و در پایان کتاب مجموعه خاطرات شهدا دانشگاه به حاضرین اهدا شد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.