پ
پ

چهل و نهمین جلسه قرارگاه استان به ریاست معاون ، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز ضمن بررسی مسائل و مشکلات محدوده کرج نو و با رونمایی از پوستر اولین کنگره شعر و داستان "در مسیر روح الله" ، برگزار شد.

مرتضی ولی پوری در چهل و نهمین جلسه قرارگاه اجتماعی که پنج شنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۲ در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد ضمن طرح مسائل و مشکلات محدوده کرج نو در شهرستان کرج از سوی مدیر محله و صدور دستورات لازم، گفت: به منظور ایجاد رفاه و عدالت اجتماعی همواره باید خدمات رسانی به عموم شهروندان و کلیه مناطق به صورت عادلانه انجام شود.
وی همچنین با اشاره به ضرورت زیباسازی سیما و منظر شهری، افزود: طبق تصمیمات اتخاذ شده در اسرع وقت جمع آوری سد معبر و دستفروشان و اغذیه فروشان غیرمجاز باید در دستور کار دستگاه های متولی قرار گیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز همچنین با تاکید بر موضوع ساماندهی اتباع غیرمجاز در استان، تصریح کرد: طبق دستور شناسایی، ساماندهی و جمع آوری اتباع غیرمجاز خارجی در استان بصورت جدی در دستور کار قرار گرفته و تا خروج کامل آن ها از کشور نیز این موضوع ادامه داد خواهد بود.
در ادامه نیز ولی پوری ضمن رونمایی از پوستر اولین کنگره شعر و داستان تحت عنوان "در مسیر روح الله" که با همکاری و مشارکت استانداری البرز و نهادکتابخانه ها در استا،گفت: برگزاری این کنگره می تواند نقطه عطفی در معرفی و رشادت های شهید روح اله عجمیان در قالبی نو و خلاق باشد.
گفتنی است که علاقمندان می توانند آثار خود را از ۱۲ تا ۳۰ آبان ۱۴۰۲ به دبیرخانه کنگره در دو بخش شعر و نثر و در دو گروه سنی نوجوان و بزرگسال ارسال کنند.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر