طرح اردوی جهادی فرهنگی درمانی راه سلیمانی در البرز برگزار می شود و طی ۴ روز در روزهای ۲۵ و ۲۶ آذرماه و اول و دوم دیماه حدود هزار و ۳۰۰ نفر از خانواده های نیازمند و خانواده های شهدای فاطمیون در البرز به صورت رایگان درمان می شوند.
سیدعماد میرشجاع، مسؤول اردوی جهادی راه سلیمانی، در خصوص اردوی جهادی درمانی، فرهنگی در استان البرز، اظهار کرد: طرح برگزاری اردوی درمانی توسط گروه جهادی راه سلیمانی همراه با گروه جهادی شهید هدایت از دوماه پیش آغاز شد.
اردوی درمانی فرهنگی طی دو هفته در استان البرز و در اردوگاه امام علی محمدشهر کرج برگزار میشود.
وی افزود: در طول این دوهفته اردوی جهادی، طی روزهای ۲۵ و ۲۶ آذرماه جاری و یکم و دوم دیماه، حدود هزار و ۳۰۰ بیمار از مددجویان کمیته امداد، خانواده شهدای فاطمیون و جمعی از مردم محروم استان البرز به صورت رایگان ویزیت و درمان میشوند.
مسؤول اردوی جهادی راه سلیمانی گفت: در طول این ۴ روز خدمات تخصصی دندانپزشکی، داخلی، زنان، اطفال، پوست، عمومی شنوایی سنجی بینایی سنجی توسط ۶۰ پزشک و دستیار از کل کشور که اغلب خانم هستند، به صورت رایگان به بیماران ارائه می شود.
داروخانهها نیز چه در حوزه تخصصی و چه عمومی تکمیل است و دارو به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار میگیرد.
وی در خصوص تجهیزات اردوی جهادی، اضافه کرد: ۱۲ یونیت دندانپزشکی در اردوگاه برقرار شده و روزی ۶۰ تا ۷۰ بیمار در حوزه دندانپزشکی در همه امور جراحی، عصب کشی، جرم گیری، ترمیم و غیره درمان میشوند.
ضمن اینکه دستگاه سونوگرافی، تجهیزات رادیولوژی و تجهیزات پزشکی موجود است و چیزی کم نداریم.
میرعماد با اشاره به اینکه تمامی بیماران از قبل شناسایی شده اند؛ ادامه داد: روند شناسایی این بیماران از حدود ۲ ماه گذشته آغاز و غربالگری بر اساس نوع بیماری و جنسیت انجام و تفکیک بیماران صورت گرفته است.
حتی ساعت ورود و خروج بیماران هم مشخص شده و به صورت نوبتی و برنامه ریزی شده انجام می شود.
همه موارد برنامه ریزی شده و اجازه ورود بیماران از درب اردوگاه بر اساس لیست موجود انجام می شود.
وی افزود: به جهت تکریم افراد کم بضاعت، با خودروی شخصی به درب منزل این بیماران مراجعه می کنیم و آنها را برای درمان له اردوگاه می آوریم و پس از درمان، دوباره به منزل برگردانده می شوند.
مسؤول اردوی جهادی راه سلیمانی گفت: کلیه اعتبار لازم برای برپایی این اردی جهادی از کمکهای مردمی و بدون هیچ بودجه ای از نهادهای دولتی تامین می شود و بیش از عوامل۷۰ تا ۸۰ نفر از پسر ۱۰ ساله تا مرد ۵۰ ساله به عنوان عوامل اجرایی در اردوی جهادی فعالیت میکنند.
وی در پایان گفت: توقع ما از مسؤولان این است که مثل بچههای جهادی برای خدمت به مردم دغدغه داشته باشند.
بار این مسوولیت تنها بر دوش اردوی جهادی است؛ ادارات و نهادها کمک نمی کنند.
با بسیاری از نهادها مکاتبه کردیم اما متاسفانه پای کار نیامدند؛ درحالیکه بسیاری از پزشکان تجهیرات را خودشان به صورت خودجوش میآورند.
وی افزود: در استان البرز هم برای برگزاری اردوی درمانی فرهنگی، کمک خاصی از سوی نهاد ها انجام نشده است.
البته توقع ما از مسؤولین هیچ وقت برآورده نشده است، جز اینکه برو بچه های سپاه مثل همیشه کمک حال ما بوده و هستند.
منبع فارس
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید