رئیس شورای اسلامی شهر کرج گفت: با هدف تسهیل رفت و آمد شهروندان، حملونقل عمومی از فردا و به مدت یک هفته رایگان خواهد بود.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، مسعود محمدی عصر امروز _سهشنبه سوم تیر_ در جمع اصحاب رسانه، اظهار کرد: همبستگی مردم در روزهایی که گذشت زبانزد جهان شد، مردم نشان دادند که حامی کشور هستند.
وی افزود: در این میان اقدامات جبهه نظامی کشور در مقابل تجاوز دشمن بسیار دقیق بود، قدردان قدرت نظامی کشور هستیم و آرزوی توفیق و موفقیت برای ایران داریم.
رئیس شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به اینکه مدیریت شهری کرج در این مدت توان خود را برای ارائه خدمت به شهروندان به کار گرفته است، ادامه داد: با هدف تسهیل رفتوآمد شهروندان، حملونقل عمومی از فردا به مدت یک هفته رایگان خواهد بود.
محمدی عنوان کرد: شورای اسلامی شهر کرج و مدیریت شهری همیشه و در همه حال با تمام وجود در کنار آحاد ملت برای رفاه و آسایش ایشان ایستادهاند و تلاش خواهند کرد.
منبع: ایمنا – البرز
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید