رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان البرز گفت: خادمان موکب های اربعین و به خصوص آشپزها بایستی دز یادآور واکسن کرونا را تزریق کنند.
علی اسلامخواه در نشست کمیته ها و ستادهای اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان البرز که در باشگاه میلاد کرج برگزار شد، با تاکید بر اینکه مسوول موکب ها بایستی پیگیری لازم را بر واکسیناسیون خادمان و آشپزهای موکب های اربعین داشته باشند، افزود: در صورت ابتلای این افراد به بیماری کووید۱۹ ، خدمات رسانی به زائران دچار وقفه می شود و این در حالی است که نمی توان پذیرایی از زائران را متوقف کرد.
وی اظهار داشت: وضعیت ما در آنجا به گونه ای است که نمی توان به خاطر بیماری آشپزها و خادمان خدمات رسانی به زائران را کم کرد ضمن اینکه خادمان تعهد بدهند که در ایام اربعین و حضور موکب های البرز در عراق به صورت کامل حضور داشته باشند و کار را نیمه راه رها نکنند.
وی با بیان اینکه بعضی از خادمان نیز با خانواده خود راهی این سفر زیارتی می شوند و درگیر خانواده خود می شوند که نباید اینگونه باشد، گفت: ستادهای اربعین در شهرستان ها سعی کنند تا بتوانند از مشارکت ائمه جمعه برای جلب مشارکت های مردمی استفاده کنند و در صورتیکه نخواستند شما بر عهده بگیرید.
اسلامخواه در ادامه با اشاره به اینکه جمع آوری و صرف و ارایه خدمات کمک های محلی در اربعین مغایرتی با تعهدات استانی ندارد، افزود: استانداری تعهداتی برای موکب استان البرز در نقاطی همچون پارکینگ خروجی مهران به سمت عراق دارد که باید به صورت کامل انجام دهد.
وی با تاکید بر اینکه تعهدات نباید حتی یک ریال کم شود، اظهارداشت: سیاست نظام و مقام معظم رهبری در بحث موکب ها مشارکت با عراقی ها است که دو شهرستان البرز مشخص شد که به صورت تمرینی در عراق اینکار را انجام دهند ولی این اقدامات مغایرتی با حسینیه هفت هزار و ۵۰۰ متر مربعی که قرار است در نجف برپا شود، ندارد.
رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان البرز با بیان اینکه چراغ موکب های البرز در نجف بایستی در طول سال برای اعزام زائر روشن بماند، گفت: در این حسینیه موکب خواهر و برادران به صورت مستقل برپا خواهد شد هر چند با گرمای زیادی که اکنون در عراق وجود دارد توصیه می شود که خواهران کمتر در این مراسم حضور یابند.
وی با اشاره به اینکه ما مبلغ این نیستیم که خواهران حتما در این مراسم بیایند یا نیایند،به مسوولان ستادها و کمیته های اربعین، تاکید کرد: کاری که شما انجام می دهید در ظاهر البرز ولی در باطن هر زائری که بیاید ایرانی یا غیرایرانی باید خدمات رسانی می شود.
اسلامخواه بر بهره بردن از امکانات در تبلیغات و فراخوان برای جذب و ارایه خدمات در عراق، گفت: سال های گذشته گرما و گرد و خاک به این صورت نبوده لذا هر چقدر امکانات جمع آوری شود حد و حدودی برای آن مشخص نمی شود و هر چقدر باشد برای استفاده به عراق می بریم اگر هم تحویل ستاد نجف شود برای سال های آینده و برای طول سال باقی می ماند تا از آن مکان استفاده بشود.
وی افزود: هر چه از دستمان برآید انجام می دهیم تا همچون دوران دفاع مقدس یا دفاع از حرم افسوسی برایمان باقی نماند.
رییس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان البرز با تاکید بر وحدت و یکپارچگی در برگزاری همایش موکب ها، اظهار امیدواری کرد که پیاده روی اربعین به دلیل مسایل سیاسی عراق به هم نخورد زیرا آمریکا و اسراییل تمام تلاش خود را می کنند تا همایش مانور جهانی شیعیان را تحت تاثیر قرار دهند.
سال ۱۳۹۸ تعداد ۵۷ موکب البرز در کشور عراق مستقر شدند که افزون بر ۶۳ هزار نفر زائر را اسکان داده و پذیرایی کردند.
منبع ایرنا
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید