دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردیس با اشاره به سواد اطلاعاتی که به حوزه جهاد تبیین بر می گردد، گفت: داشتن سواد رسانه ای موجب پیشگیری از جرائم در فضای اینترنتی می شود.
«حسین ناصرخاکی» در نشست شورای فرهنگ عمومی شهرستان فردیس که در محل دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد، افزود: در دهه اخیر با گسترش رسانه های سمعی و بصری و به ویژه شبکه های اجتماعی نیاز به سواد رسانه ای بیشتر شده است.
وی با اشاره به اینکه ۳۴ نوع سواد از جمله سواد حقوقی، اقتصادی، سیاسی، رسانه ای و امثال آن وجود دارد، اظهار داشت: سواد رسانه ای یک مهارت و توانایی بر اساس فرایند یادگیری این امکان برای افراد ایجاد می کند تا توانایی تجزیه و تحلیل پیام ها را داشته باشند.
ناصرخاکی با بیان اینکه سواد رسانه ای چند وجهی است ، گفت: یک فرد در شبکه های مجازی باید بداند که چه محتوایی را از چه رسانه ای استفاده کند و آیا پیام سودمند است تا بتواند تجزیه و تحلیل نماید؟
ناصرخاکی وجه دیگر سواد رسانه ای را آموزش و مهارت مطالعه دانست و اظهار داشت: متاسفانه در جامعه امروز فقر سواد رسانه ای وجود که باعث مشکلات و آسیب های اجتماعی و حتی جرم می شود.
وی گفت: توانایی نتیجه گیری در مورد روابط علی و معلولی میان گزارش رسانه ها و واکنش عمومی، توانایی تشخیص تحریف و کلیشه سازی و خشونت رسانه ای دیداری و بصری در جامعه ضروری است؛ امروز آمریکا ، اسرائیل و انگلیس بیش از ۲۰ شبکه ماهواره ای به اسم شیعه تاسیس کرده اند و این شبکه ها شبهه القا می کنند که با این القاها می خواهند شیعه را از بین ببرند.
دادستان فردیس گفت: سواد رسانه ای از اهمیت بالایی برخوردار است که ضرورت دارد تا در دوره متوسطه کتاب سواد رسانه ای در مدارس تدریس شود تا دانش آموزان نحوه استفاده مطلوب از شبکه های اجتماعی را بیاموزند.
منبع ایرنا
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید