پ
پ


با حضور دکتر حسین کلانتری خلیل‌آباد، دبیر هیات امناء و رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، سیّد محمد میثم بصام تبار، مدیر کل دفتر امور ، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری البرز و تنی چند از معاونان و مدیران دانشگاه جلسۀ مشورتی و بررسی مسائل و مشکلات دانشگاه و حوزۀ شهری استان در واحد کرج برگزار گردید.

دکتر حسبن کلانتری در این نشست ضمن ابراز خرسندی از توجّه ویژه‌ به دانشگاه آزاد در استان البرز و نیز با عنایت به شکل گیری همکاری‌های بین دولت و دانشگاه آزاد اسلامی، ابراز امیدواری کردند که با همکاری و همیاری موجود، بتوان ارتباط بیشتری با سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی برقرار نمود.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به ماموریت ذاتی خود در نظام آموزش عالی کشور، می‌تواند نسبت به حلّ مسائل و موضوعات گوناگون استان در حوزه‌های مختلف نقش‌ بارز‌تری را ایفا نماید.
دکتر کلانتری اظهار داشت: اقدامات بسیار خوبی در حوزۀ آموزشی دانشگاه صورت گرفته که یکی از آنها تاسیس دانشکدۀ هوش مصنوعی است، که برای اولین بار در مجموعۀ دانشگاه آزاد اسلامی در واحد کرج در سال گذشته به انجام رسیده است و درحال حاضر یکی از دانشکده‌های هوش مصنوعی مجهز و پیشرو در سیستم آموزش عالی کشور می‌باشد و به همین سبب،همایش بین المللی و نمایشگاهی در باب دانش هوش مصنوعی در ماه سال جاری در واحد کرج برگزار خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز بیان داشت: از جملۀ اقدامات دیگر این واحد دانشگاهی، اخذ مجوز و راه‌ اندازی ۶۴ رشته مهارتی و کاربردی، پیگیری و راه اندازی ۱۲ رشتۀ تحصیلات تکمیلی و همچنین تکمیل مجموعۀ هرم هیات علمی جهت اخذ و راه اندازی رشته‌های دکتری است؛ ولی معتقدیم استان البرز از توان و ظرفیت بالاتری در این بخش برخوردار است.
این استاد تمام دانشگاه اظهار داشت: راه اندازی دانشکدۀ مهارت و کارآفرینی در واحد هشتگرد، احیاء مرکز آموزشی طالقان و راه اندازی پردیس دانشگاهی ، پایش رشته‌های تحصیلی، ایجاد مدارس عالی مهارتی، ایجاد دانشکدۀ تعلیم و تربیت، اخذ مجوز و ایجاد دانشکدۀ بین‌الملل، ایجاد مرکز جذب و هدایت تحصیلی و موفقیت در جذب حداکثری دانشجو، ایجاد مراکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت، ایجاد و راه‌اندازی زیر ساخت‌های الکترونیکی آموزش ، ایجاد ۵ مدرسه در واحد کرج ،توسعه فضاهای فناوری و نواوری ،.
.
.
از دیگر اقدامات انجام شده در این حوزه می باشند؛ و در زمینۀ جذب هیات علمی نیز اقدامات بسیار خوبی صورت پذیرفته است.
دکتر کلانتری با اشاره به موقعیّت جغرافیایی دانشگاه در محدودۀ افزود: دانشگاه آزاد اسلامی کرج ، یک شهرک دانشگاهی است که میتواند منشا تحول در استان باشد بشرطی که ارگان‌ها، سازمان‌ها و سایر موسسات با دانشگاه تعامل لازم را داشته تا با تقویت این مجموعه بتوان ساختار یک شهر دانشگاهی در حوزۀ بین‌المللی را شکل داد.

دبیر هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی کرج امروز یکی از پتانسیل ها و مزیّت‌های علمی کشور در حوزۀ آموزشی‌، پژوهشی و فنآوری است که بعنوان سازمان حل مسئله است .
همچنین پاسخگویی به نسل‌های مختلف با تاسیس دانشکده‌های موضوعی،ایجاد سراهای نوآوری و مراکز رشد ، تامین مسکن کارکنان و اعضا هیات علمی و.
.
.
سعی در تحوّل و تعالی فعالیّت‌های دانشگاه دارد.
وی در پایان به مشکلات دانشجویی از جمله کمبود خوابگاه ، بوفه و رستوران دانشجویی، کمبود پارکینگ دانشجویی ،کوچک بودن فضای جغرافیایی دانشگاه ،شیب زیاد ، کمبود اتوبوس های شهری در داخل دانشگاه و .
.
.
اشاره کرد و گفت همه موارد با پول حل نمی‌شود خیلی از مشکلات با تعامل بین سازمانی و هم افزایی قابل حل است .
سید محمدمیثم بصام تبار، مدیر کل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری البرز نیز در این نشست گفت: حسب برنامه‌ای که امسال در نظر گرفته‌ایم، قصد داریم در دیدار از دانشگاه‌های استان با فعالیت‌ها و برنامه‌های این مراکز از نزدیک آشنا شویم و ضمن بررسی مسائل و مشکلات احتمالی موجود، تا جایی که امکان دارد در جهت رفع مشکلات اقدام نماییم.
بصام تبار گفت: ما آسیب‌های جدی در حوزۀ دانشجو و دانشگاه داریم که البته این موارد تنها منحصر به موارد آموزشی و علمی نیست و دربر گیرندۀ مباحث سیاسی و نیز می‌شود و بایستی دقت نماییم که دانشجو، بخشی از جامعه است و در این مدت زمانی که در دانشگاه تحصیل می نماید فرصتی برای ما فراهم است که روی ذهن و فکر دانشجو تاثیر بگذاریم.
به فرمودۀ حضرت امام(ره): دانشگاه باید کارخانۀ آدم‌سازی باشد؛ یعنی دانشجویی که وارد دانشگاه می‌شود از لحاظ معرفتی، بصیرتی و اعتقادی در دانشگاه باید شاهد کمال و ارتقای جایگاه خود باشد.
این امر مهم مربوط به تمامی حوزه‌ها از قبیل آموزشی، ، دانشجویی و .
.
.
می‌باشد و همۀ ما باید دارای برنامۀ واحدی باشیم.
زمانی که دانشجو وارد دانشگاه می‌شود، در سرانجامِ تحصیلش باید یک دانشجوی تحصیلکردۀ انقلابی از دانشگاه خارج شود.
لازمۀ این موضوع این است که در گزینش استادان و کارکنان دقت کافی داشته و بر عملکرد آنها نظارت صحیح صورت بگیرد.
همچنین نسبت به بازبینی سرفصل‌های مباحث تربیتی، پرورشی و دینی توجه لازم به عمل آید و نسبت به تمامی برنامه‌ها بایستی یک پیوست فرهنگی و معرفتی ضمیمه باشد.
بصام تبار اذعان داشت: امروز در یک جنگ ترکیبی بسیار عظیمی قرار داریم.
جنگی که نمونۀ آن را در سال گذشته مشاهده شد و بهتر است که از فضای مجازی، رسانه‌ها و شخصیّت‌های تراز اول انقلاب اسلامی استفاده کنیم.
در واقع دشمنان ما یک برنامه‌ریزی عظیم و گسترده‌ای را برای به زانو درآوردن نظام و انقلاب انجام دادند و با تمام توانشان وارد میدان شدند و هنوز هم در این عرصه در حال تقابل هستیم و همۀ ما و شما به عنوان سربازان جنگ نرم نظام اسلامی در صف مقدم هستیم.
چون دانشگاه مهمترین جایگاه و نهادی است که هم دشمنان بر آن توجه دارند و هم نظام.
دانشگاه در سیاست کلان کشور یک نهاد راهبردی و استراتژیک می‌باشدکه برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی پدید آمده است.
مدیر کل دفتر امور سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استان البرز گفت: دیانت استادان و سلامت فکر آنها و اعتقاداتشان خیلی مهم است و در عین حال همه استادان باید در حوزۀ خود متخصص باشند.
باور ما بر این است که بایستی استادان متخصص و متعهد داشته باشیم تا دانشجوی متخصص و متعهد به ثمر بنشیند.
تخصص و تعهد دو مولفۀ مهم برای ارتقای جایگاه انقلاب و دانشگاه محسوب می‌شود که برای تحقق این هدف ضروری‌ست که یک برنامه جدّی داشته باشیم.
در ادامۀ جلسه، هر یک از معاونان و مدیران گزارشی از عملکرد و فعالیت‌های حوزۀ خود ارائه نموده و به بیان دیدگاه‌ها، مسائل و مشکلات موجود پرداختند.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر