نازنین مصلح سرپرست معاونت استانداردسازی و آموزش اداره کل استاندارد استان البرزدر حاشیه برگزاری دوره آموزشی استاندارد ملی ۱۲۰۰۰-حلال گفت: دریافت نشان حلال می تواند راه ورود محصولات ایرانی را به بازار تجارت جهانی هموار نموده و سهم کشور را با صادرات فراورده های حلال در سطح بین المللی افزایش دهد.
او هدف از برگزاری این دوره را، آموزش کارشناسان استاندارد و مدیران کنترل کیفیت واحدهای تولیدی، در زمینه استاندارد ۱۲۰۰۰ با عنوان "غذای حلال-راهنمای عمومی" عنوان نمود و خاطر نشان کرد : تحقق دیپلماسی اقتصادی با استاندارد نشان حلال از اهداف ارتقای بهره وری سازمانی است؛ که در این راستا پیاده سازی الزامات حلال و صدور پروانه های حلال ، بیش از پیش در دستور کاراین اداره کل قرار گرفته است .
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید