پ
پ

نازنین مصلح سرپرست معاونت استانداردسازی و آموزش اداره کل استاندارد استان البرزدر حاشیه برگزاری دوره آموزشی استاندارد ملی ۱۲۰۰۰-حلال گفت: دریافت نشان حلال می تواند راه ورود محصولات ایرانی را به بازار تجارت جهانی هموار نموده و سهم کشور را با صادرات فراورده های حلال در سطح بین المللی افزایش دهد.

او هدف از برگزاری این دوره را، آموزش کارشناسان استاندارد و مدیران کنترل کیفیت واحدهای تولیدی، در زمینه استاندارد ۱۲۰۰۰ با عنوان "غذای حلال-راهنمای عمومی" عنوان نمود و خاطر نشان کرد : تحقق دیپلماسی با استاندارد نشان حلال از اهداف ارتقای بهره وری سازمانی است؛ که در این راستا پیاده سازی الزامات حلال و صدور پروانه های حلال ، بیش از پیش در دستور کاراین اداره کل قرار گرفته است .

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر