پ
پ

شهردار کمالشهر در بازدید میدانی از منطقه جنگلی هلجرد ضمن تاکید بر این مطلب گفت: با طرح های پیشنهادی و حضور سرمایه گذاران در بوستان جنگلی هلجرد، بزودی این منطقه به قطب صنعت گردشگری استان بدل خواهدشد.

دکتر بهمنی در ادامه افزود: طراحی ها و ایجاد زیرساختهای مناسب جهت ایجاد باند هواپیماهای مدل در این منطقه در دست انجام است و بزوی نتایج نهایی آن رسانه ای خواهد شد .
وی افزود :با هدف ایجاد اشتغال برای جوانان کمالشهری ،بانداستقرار و پرواز بالن ومحل تیراندازی (تراپ) نیز طبق مذاکرات و برنامه ریزی های انجام شده در دست اقدام می باشد .
شهردار کمالشهر در ادامه خاطرنشان کرد: جذب سرمایه گذار جهت استفاده بهینه از تمام پتانسیل های موجود در این دهکده زیبا و ایجادمحیطی شاد وپرنشاط برای گردشگران، مدیریت شهری را برآن داشت تا با دقت نظر بیشتر و حساسیت بالاتر نسبت به افتتاح بخش به بخش این پروژه بزرگ تفریحی اقدام نماید.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.