پ
پ


سرپرست معاونت هماهنگی امور استانداری البرز با بیان اینکه در حوزه دانش بنیان با اختلاف نظر و عدم تمرکز مدیریت مواجه هستیم، تاکید کرد: آنچه می تواند اقتصاد کشور را به حرکت درآورد اقتصاد دانش محور است اما در این زمینه در البرز با اختلاف نظر و تشتت آراء از سوی متولیان امر مواجه هستیم.
احساس می شود عدم تمرکز مدیریت در این حوزه باعث بوجودآمدن موازی کاری هایی شده که شاید عمده علت آن مشخص نبودن متولی و عدم نظارت باشد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری البرز، سیف اله اسداللهی با بیان این مطلب در نهمین جلسه ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان البرز که با حضور صدری دستیار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در توسعه زیرساخت‌های فناوری و نوآوری، فرج‌اللهی رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی، مشایخ معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان و پارسا مشاور مشاور و مدیر حوزه معاونت توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و مدیران مجموعه های علمی و اجرایی استان در مرکز توسعه و تولید قراردادی وینوا مستقر در پارک علم و فناوری البرز برگزار شد، اظهار داشت: وظیفه پارک البرز «برندسازی» در این زمینه است و باید از وقت و منابع در اختیار کمال استفاده و بهره برداری را ببرد.
وی افزود: در زنجیره ارزش باید صنعتی را مدنظر قرار دهیم که در حوزه های مختلف دانش بنیان و مطالعات زیرساخت جهت دار باشد تا از موازی کاری جلوگیری شود.
اسداللهی تصریح کرد: کارخانه نوآوری در کرج که طی چند سال گذشته ذیل معاونت علمی ریاست جمهوری فعالیت می کند که متاسفانه تعدادی از آنها به موضوعات دانش بنیان مرتبط است و سهمی برای این شرکت های دانشی دیده نشده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با اشاره به اینکه بر اساس قراردادهای منعقده به منظور حمایت از شرکت های دانش بنیان اعتباری در نظر گرفته شد، خاطر نشان کرد: برخی این امتیاز را که برای حمایت از شرکت دانش بینان صرف شده بود را به نفع خود مصادره به مطلوب کردند و حتی اجاره ناچیز آن را به شهرداری تاکنون پرداخت نکرده اند.
وی گفت: به دلیل عدم نظارت و برخی موازی کاری ها بسیاری از فعالان این کارخانه بدون پرداخت کمترین اجاره، در ماه سودهای کلانی را دریافت می کنند در حالی که شرکت های دانش بینان از این امتیازی که به نام آنان است، بی بهره اند.

به گفته وی این موضوع در مراکز زیرمجموعه جهاد نیز مشاهده می شود.
بطوری که حدود ۳۰ مرکز و موسسه دانش بنیان و تحقیقاتی در وزارت جهاد کشاورزی فعال هستند که کارهای مختلفی از جمله؛ بذر و نهال و دام انجام می دهند که پارک از آنها بیخبر است.
این مسئول یادآور شد: اگر عملکرد این مراکز را بررسی کنید متاسف می شوید که علی رغم هزینه هایی که صورت می گیرد و سرمایه ای که در اختیارشان است به درستی استفاده نمی شود اما از این سو شرکتهای دانش بنیان که علم و دانش را در اختیار دارند از این سرمایه ها محروم هستند.
اسداللهی تاکید کرد: در چنین شرایطی می طلبد معاونت علمی به این موضوع ورود کرده یا مرکز دیگری ایجاد شود تا از پراکندگی و هدررفت منابع جلوگیری کند و با وحدت رویه نسبت به تجاری سازی محصولات دانش بنیان برنامه ریزی عملیاتی داشته باشد.
وی افزود: باید با اعتماد سازی در میان فعالان اقتصادی و صاحبان صنایع زمینه آشنایی آنان را با خدمات پارک فناوری و شرکت های دانش بنیان فراهم کرد تا میان دانش و صنعت، پیوند مستحکمی برقرار شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز در این نشست پارک علم و فناوری البرز را مکلف به ارائه برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت به منظور اثربخشی برنامه های پارک در سطح استان کرد.

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

  • دیدگاهتان فقط و فقط در رابطه با همین مطلب باشد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما بررسی نخواهد شد.
  • هدفتان از ارسال دیدگاه تبلیغ یا بک لینک نباشد. در غیر اینصورت دیدگاه حذف می شود.
  • به دیگران توهین و اهانت نکنید

تصویر