صبح چهارشنبه ۲۵ خردادماه دوره آشنایی با نظام آموزش علمی کاربردی برای ۱۰۰ متقاضی تدریس فراخوان ۱۴۰۰ در سالن شهیدان نژادفلاح کرج برگزار شد.
؛ «علیرضا جمالزاده» سرپرست دفتر برنامهریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در این کارگاه، ضمن تعریف آموزش علمی کاربردی و نظام آموزش مهارتی و فناوری به مقایسه نظام آموزش نظری و علمی کاربردی پرداخت.
وی ضمن ارائه تاریخچهای از شکلگیری دانشگاه جامع علمی کاربردی مهمترین ویژگیهای این دانشگاه را ستادی بودن سازمان مرکزی دانشگاه، پاسخگویی به نیازهای تخصصی، بدیع، کاربردی بودن و به هنگام کردن آموزشها عنوان کرد.
جمالزاده در حاشیه این کارگاه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه اعتقاد داریم هر چه قدر مدرسان با فضای حاکم بر ضوابط، مقررات و رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی آشنایی بیشتری داشته باشند، به مراتب اثربخشی آنها در حوزه تدریس بیشتر خواهد بود، گفت: دانشگاه برنامهریزیهایی به ویژه برای مدرسین تازه وارد انجام داده است تا قبل از آغاز کار با اتمسفر این دانشگاه آشنا شوند.
سرپرست دفتر برنامهریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزاری دورههای ادواری برای مدرسان علمی کاربردی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این دورهها به مدرسان بسیار کمک خواهد کرد تا با فضای آموزشی این نظام آشنا شوند و با علاقهمندی بیشتری مباحث مهم و ارزشمند کلاس را به دانشجویان منتقل کنند.
جمالزاده افزود: در این آموزشها ضمن آشنایی مدرسان با فلسفه و ماموریت دانشگاه روی محتوا و دروس آموزشی به ویژه نحوه اداره کلاس و ارزیابی آن، نحوه طراحی مباحث درسی، سیلابس نویسی و سرفصلها تاکید ویژهای شده است.
وی ابراز امیدواری کرد تداوم این کلاسها برای افرادی که تازه وارد عرصه آموزش دانشگاه علمی کاربردی میشوند، مفید و موثر باشد و به همان نسبت کیفیت آموزشی نیز ارتقاء پیداکند.
«محبوبه بهارلویی» کارشناس مسئول جذب مدرسان نیز در گفتگو با خبرنگاران در مورد این کارگاه نیمروزه که به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز برگزار شد، گفت: این کارگاه طبق سنوات قبل با هدف آشنایی مدرسان جدیدالورود به نظام دانشگاه علمی کاربردی برگزار شده است.
وی افزود: این کارگاه برای ۱۱۰ مدرس پیشبینی شده بود که از این تعداد ۹۵ مدرس ضمن حضور در کارگاه مدرک رسمی این دوره را اخذ خواهند کرد.
در این کارگاه علاوه بر رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز که با محوریت معرفی سامانههای دانشگاه علمی کاربردی و مبحث پژوهش به عنوان یکی از اولویتهای این دانشگاه به ایراد سخن پرداخت، «مهسا مصحفی شبستری» معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز نیز در مورد ضوابط، مقررات و نکات مربوط به مدرسان مطالبی را ارائه کرد.
همچنین «سیدعلی حسینی» مدیر حراست و معاون اجرایی دانشگاه جامع علمی کاربردی البرز نیز در زمینه مسائل مالی، امورات مربوط به حق التدریس، قراردادها و مسائل مربوط به حراست سخنانی را مطرح کرد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید