فرماندار شهرستان ساوجبلاغ از دستگاه های اجرایی این شهرستان خواست با تمام توان و ظرفیت ها بستر را برای حضور سرمایه گذران فراهم کنند.
محمدرضا البرزی در نشست صمیمانه با فعالان تولید در بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری در محل سالن همایش ۹ دی شهر هشتگرد برگزار شد، اظهار داشت: شهرستان ساوجبلاغ جایگاه ویژهای در حوزه صنعت، کشاورزی دارد که نیازمند توجه است.
وی افزود: در بخش صنعت این شهرستان ۳۵۰ واحد صنعتی فعال دارد و از چهار هزار هکتار اراضی زیر کشت ساوجبلاغ سالانه، ۹۲ هزار تن محصول زراعی برداشت می شود.
البرزی بیان داشت: هشت هزار و ۵۰۰ هکتار باغ نیز در این شهرستان وجود دارد که سالانه بیش از ۲۳۷ هزار تن محصول از آن تولید میشود و بیش از ۸۳ هکتار فضای گلخانهای با بیش از هشت هزار و ۸۰۰ تن محصول که به نقاط مختلف ارسال میگردد که نیاز به حمایت ویژه دارند.
وی گفت: در این شهرستان ۵۰ معدن وجود دارد که از این تعداد ۳۵ واحد آنها فعال هستند.
فرماندار ساوجبلاغ افزود: سرمایه گذار باید تنها به افزایش تولید، کیفیت محصول و رقابت با شرکت های بین المللی فکر کند و نباید در گیر و دار اداری بیافتد.
البرزی با بیان اینکه برای سرمایه گذار فرش قرمز پهن خواهیم نمود، افزود: در همین راستا کارگروه حمایت از صنعت و سرمایه گذاری تشکیل و تمامی استعلام های سرمایه گذاران نهایتا ظرف مدت ۱۰ روز پاسخ داده خواهد شد تا سرمایه گذاران هر چه سریعتر به فعالیت بپردازند.
فرماندار ساوجبلاغ در ادامه به نامگذاریهای سال از سوی معظم له و توجه ایشان به بخش صنعت و تولید اشاره کرد و گفت: همانگونه که رهبر معظم انقلاب بر ضرورت رفع موانع تولید تاکید نموده ما نیز در تلاش هستیم که با همکاری فعالان بخش خصوصی در حوزه های مختلف و ادارات دولتی بتوانیم مشکلات اقتصادی شهرستان را مرتفع کنیم.
وی افزود: دشمن در تلاش است با ایجاد تحریم برای کشورمان شرایط سخت اقتصادی ایجاد نمایند اما ما نیز بیکار نبوده و برای توطئههای دشمن برنامههایی داریم و با تعهد و تخصص فعالان اقتصادی بسیاری از این مسائل را حل خواهیم نمود.
البرزی در پایان با تاکید بر اینکه در شرایط اقتصادی موجود در کشور باید به سمت موتور محرکه ای به نام سرمایه گذاری برویم از دستگاه های اجرایی شهرستان خواست تا با آغوش باز پذیرای سرمایه گذاران باشند.
امام جمعه شهرستان ساوجبلاغ نیز با اشاره به فرصت های ویژه موجود شهرستان گفت: دسترسی به بازار ۱۷ میلیون نفری تهران و کرج از جمله فرصت ها برای شهرستان ساوجبلاغ است.
حجت الاسلام والمسلمین روح الله مختاری افزود: از دیگر ظرفیتهای این شهرستان پیگیری مداوم مشکلات به صورت استانی و ملی از سوی نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی و پای کار بودن فرماندار میباشد که نیاز است از این فرصتها استفاده و مشکلات را مرتفع نمود.
وی افزود: تغییر کاربری اراضی کشاورزی از جمله مشکلات حوزه کشاورزی و باغداری است که دلیل آن مامسوولان هستیم که از کشاورز حمایت ننمودهایم.
مختاری گفت: متاسفانه تنها چهار درصد اراضی کشاورزی شهرستان سنددار هستند و مابقی قولنامه ای بوده و به همین دلیل قانون اجازه ارائه خدمات به اراضی قولنامهای نمیدهد و این معضلی است که گریبانگیر کشاورزان شده و نمیتوانند موتور برق برای تامین آب مزارع خود تهیه کنند و اینگونه مجبور به تغییر کاربری و تبدیل اراضی کشاورزی به ویلا میگردند.
وی گفت: متاسفانه در برخی مسوولان اراده جدی وجود ندارد و گاها مسوول همراه دولت نیست و باید در این خصوص اهتمام ورزیده شود تا با همراهی مسوولین مشکلات یکی پس از دیگری مرتفع گردد.
امام جمعه شهرستان ساوجبلاغ گفت: نظام اداری باید کارآمد باشد و فعالان اقتصادی به سهولت مشکلاتشان در این نظام رفع شود.
در این نشست تعدادی از فعالان اقتصادی به نمایندگی از فعالان بخش تولید در بخش صنعت، کشاورزی و گردشگری به ارائه مشکلات و تبادل نظر و بررسی راهکار پرداختند.
منبع ایرنا
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید