امام جمعه ماهدشت گفت: اتفاقاتی که در عرصه فرهنگ در حال وقوع است، به نوعی یک استحاله فرهنگی تمام عیار محسوب میشود که دشمنان به دنبال آن هستند.
حجتالاسلام علی رادمرد در خطبههای نماز جمعه شهر ماهدشت که در مصلای این شهر اقامه شد، با تسلیت شهادت امام رضا (ع) اظهار کرد: رهبر حکیم انقلاب اسلامی در فرازی بیانات روز دوشنبه ۲۰ شهریور به نکته مهمی اشاره فرمودند: «معلومات اطلاعاتی ما نشان میدهد دولت آمریکا مجموعهای برای بحرانسازی در کشورها از جمله ایران ایجاد کرده که مأموریت آن یافتن و تحریک نقاطی است که به نظر آنها میتواند باعث بحران شود.
از نظر آنها، تفاوتها و اختلافهای قومی و مذهبی و مسأله جنسیت و زن جز نقاط بحرانساز در ایران است که میخواهند با تحریک آنها به کشور عزیز ما ضربه وارد کنند اما شتر در خواب بیند پنبه دانه!» نکاتی را در این خصوص عرض میکنم.
وی بیان کرد: بحرانسازی و بحرانآفرینی ماهیت لاینفک آمریکای جهانخوار است.
به تعبیری اقتضا دوام و بقای آمریکا چیزی جز همین بحرانسازی نیست.
تغذیه شیطان بزرگ و خوراک دائمی او در تنشآفرینی، اختلافاندازی، بحرانسازی، فتنهانگیزی و جنگافروزی است.
هیچ روز از تاریخ دویست و اندی ساله آمریکا خالی از این سیاست شیطانی نبوده است.
ایران تبدیل به میدان مقابله با توطئههای دشمنان شد
امام جمعه ماهدشت تصریح کرد: انقلاب اسلامی نقشه آمریکا برای آینده جهان را برهم زد و معادلات آنها را درهم ریخت.
ایران که حیاط خلوت آمریکا برای تحقق سودای شیطانی «نیل تا فرات» بود تبدیل به میدان مقابله با توطئههای دشمنان شد و در طی چهل و پنج سال اخیر، علیرغم همه فشارهای حداکثری و ترکیبی، دست از هدف خود بر نداشت و زمینههای افول ابرقدرتی آمریکا را فراهم ساخت.
وی خاطرنشان کرد: آمریکا که همواره تلاش دارد تا نقش سلطهگری را در منطقه غرب آسیا ایفا کند، رویکردی خصمانه در قبال ایران در پیش گرفت و در این چهار دهه از هیچ کوششی برای براندازی نظام اسلامی فروگذاری نکرد.
رادمرد گفت: حالا نیز در دوره ریاست جمهوری «جو بایدن» جنگی ترکیبی را به بهانههای مختلف به راه انداخته است.
از جمله اقدامات آمریکا علیه ایران، تلاش برای ایجاد و دامنزدن به ناآرامیها و اغتشاشات در ایران با ادعای حمایت از مردم ایران به ویژه زنان و تشویق و حمایت از گروهکهای تجزیهطلب در ایران است.
وی اظهار کرد: هدف آنها این است تا با براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران و تجزیه کشوری که دارای سابقه تمدنی چند هزار ساله است؛ ایران را بر اساس تقسیمات قومیتی به خیال خود به چند پاره تجزیه کنند.
آمریکاییها مدتهاست بهدنبال اجراییکردن این طرح هستند.
امام جمعه ماهدشت بیان کرد: برای نخستینبار پس از جنگ جهانی دوم «جیمز بیرنز» وزیر خارجه وقت آمریکا در آن هنگام گمان میکرد ایران در معادلات سیاست جهانی، کشور مهمی نیست لذا طرح تجزیه ایران به هفت کشور کوچکتر را ارائه کرد.
وی تصریح کرد: پس از وقوع انقلاب و استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران، تلاشهای آمریکا برای تجزیه ایران با استفاده از اختلافات قومیتی و مذهبی بار دیگر در دستور کار قرار گرفت.
طرح «خاورمیانه بزرگ»، برنارد لوئیس استاد دانشگاه آمریکایی صهیونیست نیز بر تجزیه کشورهای منطقه غرب آسیا تأکید دارد اما کانون مرکزی و بخش اصلی طرح وی تجزیه ایران بود: «طبق طرح لوئیس ایران به شش تکه تقسیم میشود.
در واقع بخشهایی از ایران به کشورهای همسایه میپیوندد و اقوام بلوچ و عرب و ترک و کُرد از ایران جدا میشوند.
»
رادمرد خاطرنشان کرد: بدینترتیب آمریکا به عنوان دشمن اصلی جمهوری اسلامی همواره بهدنبال عملی کردن طرح خصمانه خود در زمینه تجزیه ایران استو در این راستا واشنگتن طرحهای متعددی برای بحرانسازی در ایران با ایجاد و دامنزدن به اختلافات قومی و مذهبی، بحرانسازی جنسیتی با ادعای حمایت از زنان ایرانی و حقوق آنها دارد که به ویژه در ناآرامیهای سال گذشته بسیار مورد تأکید قرار گرفت.
وی گفت: موضوع مهمی که از چند دهه قبل، خواب و آرامش رهبر انقلاب را گرفته است، رهبر انقلاب در دیدار سال ۷۳ (یعنی نزدیک به ۳۰ سال قبل) با هنرمندان و مسئولین فرهنگی کشور فرمودند: «در عرصهی فرهنگ، بنده به معنای واقعیِ کلمه، احساس نگرانی میکنم و حقیقتاً دغدغه دارم.
این دغدغه از آن دغدغههایی است که آدمی به خاطر آن، گاهی ممکن است نصفِ شب هم از خواب بیدار شود و به درگاه پروردگار تضرّع کند.
من چنین دغدغهای دارم.
البته در سخنرانیها، از این دغدغه با مردم نخواهم گفت؛ اما نمیشود که به شما نگویم.
شما خودتان دستاندرکاران مسائل فرهنگی هستید و باید از این دغدغهی من خبر داشته باشید.
خودِ من هم آدمی بیاطّلاع از مسائل فرهنگی نیستم؛ همانطور که از مسائل کشور نیز هیچگاه بیخبر نبودهام.
لذاست که حقیقتاً در باب فرهنگ، احساس نگرانیِ عمیقی دارم.
» همچنین ایشان در سال ۹۴ فرمودند: «گاهی اوقات مشکلات فرهنگی موجب شده که من شب خوابم نبرده؛ بهخاطر مسائل فرهنگی؛ یعنی اهمّیّت مسائل فرهنگی اینجور است.
» اخیراً هم معظم له فرمودند: «ما مکرر گفتهایم که اولویت اصلی کشور عبارت است از اقتصاد و فرهنگ» با وجود اینکه انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است، متأسفانه حکمرانی فرهنگی ما چندین دهه است که دچار اختلال شده است.
امام جمعه ماهدشت اظهار کرد: از عوارض این اختلال برای مثال این بود که ما در دهه نود و در سالهای اخیر، به جای استاندارد سازی فضای مجازی، اجازه دادیم که فضای مجازی غیر استاندارد و پر از فساد و فحشاء به خانههای مردم برود.
سبک زندگی مردم دستخوش تغییرات اساسی شود و بنیان خانوادهها مورد تاخت و تاز سکوهای دشمن قرار گیرد.
ولنگاریهای این روزها هم که خود مثنوی هفتاد من است.
وی متذکر شد: اتفاقاتی که در عرصه فرهنگ در حال وقوع است، به نوعی یک استحاله فرهنگی تمام عیار است و این استحاله باید خواب را از چشمان دغدغه مندان دین و انقلاب بگیرد.
یکی از منافذ این استحاله شبکههای سینمای خانگی است، مسئولان امر با کدام نگرش فرهنگی نشستهاند و دارند مدیریت میکنند، با چه توجیهی چوب حراج زدند به فرهنگ ناب ایرانی اسلامی، با فضایی که خودمان فراهم کردیم، تیشه به فرهنگ خودمان می زنیم.
ان شاءالله که تدبیر بهتری در این خصوص انجام شود.
منبع مهر برچسب ها: امام جمعه ماهدشت گفت: اتفاقاتی که در عرصه فرهنگ در حال وقوع است، به نوعی یک استحاله فرهنگی تمام عیار محسوب میشود که دشمنان به دنبال آن هستند.
امام جمعه ماهدشت گفت: اتفاقاتی که در عرصه فرهنگ در حال وقوع است، به نوعی یک استحاله فرهنگی تمام عیار محسو
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید