کرج- همزمان با دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی قرار است تا چشم انتظاری ۱۳ ساله برای تکمیل بزرگترین پروژه ورزشی استان البرز با نام «ورزشگاه انقلاب» به پایان برسد.
خبرگزاری مهر، گروه استانها: استان البرز همسایه قدیمی پایتخت یکی از نوپاترین استانها با زیرساختهای بسیار ضعیف است که مهاجرپذیری بی رویه یکی از شاخصههای این استان بطوریکه سالانه بالغ بر ۱۵۰ هزار نفر بر جمعیت آن افزوده میشود.
یکی از ضعفهای این استان پایین بودن سرانه ورزشی و ضعیف بودن زیرساختهای ورزشی است بطوری که سرانه ورزشی در کشور برای هر نفر یک متر مربع است ولی در البرز این عدد ۴۵ سانتی متر است.
برای رفع این ضعف در استان البرز که نیاز قشر جوان و نوجوان است، پروژههای مختلف ورزشی در حال احداث است ولی یکی از نیازهای اصلی این استان که به عنوان یک برند در سطح ملی و بین المللی میتواند مطرح شود، تکمیل پروژه ۶ هزار نفره ورزشگاه انقلاب کرج است.
ساخت این ورزشگاه از ۱۳ سال پیش آغاز شد و طی این سالها در فازهای مختلف بخشهای مختلف آن از جمله زمین چمن فوتبال، سالن سرپوشیده ۲۵۰۰ نفره، استخر و سالن کشتی به بهره برداری رسید و مسابقات مختلفی به صورت ملی در این سالنها برگزار شده است.
ولی یکی از مهمترین بخشهای این ورزشگاه تکمیل سالن سرپوشیده ۶ هزار نفره است که قرار بود دهه فجر سال گذشته به بهره برداری برسد ولی نقص این سالن که عدم نصب کفپوشها بوده بنا به دلایلی همچون وارد نشدن این کفپوشها به داخل کشور، تکمیل سالن را به تعویق انداخت.
حتی یکی از دستاوردهای مهم سفر ۱۸ فروردین ماه در سال ۱۴۰۱ رئیس جمهور شهید، آیت الله رئیسی به استان البرز اختصاص اعتبار ۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل سالن ۶ هزار نفره مجموعه ورزشی انقلاب کرج بود تا گره کور این پروژه باز شود ولی دلایل ذکر شده مانعی برای تحقق این هدف شد.
سرعت کار برای پایان پروژه انقلاب ۱۰۰ درصدی است
در همین راستا خبرنگار مهر در گفتگو با مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز از روند تکمیل این پروژه جویا شد که جواد فروغی پاسخ داد: هم اکنون پیمانکاران پروژه به شدت مشغول کار هستند تا در دهه فجر امسال این پروژه تحویل شود.
وی با بیان اینکه موضوع اصلی برای تکمیل این پروژه نصب کفپوشهای این سالن است، گفت: این سالن که قرار است بیشتر برای مسابقات بسکتبال مورد استفاده قرار گیرد و نیازمند کفپوشهای تخصصی است، طی مذاکراتی که با رئیس فدراسیون بسکتبال انجام شد قرار شد از سه شرکت تولید کننده داخلی که معرفی شده اند یکی را به عنوان مجری تولید و تحویل این کفپوشها انتخاب کنند.
فروغی سرعت کار را ۱۰۰ درصدی دانست و افزود: این سالن در صورت تکمیل ظرفیت برگزاری مسابقات ملی و بین المللی را دارد.
وی همچنین به موضوع هتلینگ این مجموعه نیز اشاره و اظهار کرد: در صورتی که هتل انقلاب نیز تکمیل شود این ورزشگاه به چرخه مسابقات ملی و بین المللی برمی گردد و میتواند میزبان و پذیرای این مسابقات باشد.
سالن ۶ هزار نفره تا پایان دی ماه آماده بهره برداری شود
چند روز پیش نیز استاندار البرز از روند تکمیل پروژه ورزشی انقلاب بازدید و تاکید کرد: این طرح تا پایان دی ماه سال جاری به پایان برسد تا در دهه مبارک فجر به بهره برداری برسد.
مجتبی عبداللهی با بیان اینکه پروژه تکمیل ورزشگاه انقلاب به مراحل پایانی خود نزدیک شده است، گفت: طبق برنامهریزیها، این پروژه تا پایان ماه دی آماده بهرهبرداری خواهد شد.
وی افزود: در حال حاضر، محوطهسازی و تکمیل بخشهای مختلف ورزشگاه با پیشرفت خوبی در حال انجام است و انتظار میرود همزمان با دهه مبارک فجر امسال بهرهبرداری کامل از این مجموعه انجام شود.
استاندار البرز در خصوص اهمیت این پروژه اظهار کرد: اتخاذ راهکارهای مؤثر برای غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا توسعه ورزش، سرگرمی و تفریح، بسیاری از آسیبهای اجتماعی را کاهش میدهد و ارتقای سلامت جسمی و زندگی افراد را به همراه دارد.
وی گفت: بر این اساس مدیران در بخشهای مختلف به ویژه حوزه ورزش و جوانان و شهرداریها باید نسبت به شناسایی منابع و مدیریت ظرفیتهای موجود اقدام کنند و به شکل علمی و دقیق، نقاط ضعف را برطرف کنند.
ورزش در محلات توسعه یابد
عبداللهی افزود: استان البرز ظرفیتهای فراوانی در حوزه ورزش دارد که باید شناسایی و بهره برداری شود، پروژه ورزشگاه ۶ هزار نفری انقلاب کرج از جمله این موارد است که سالها مغفول مانده و اکنون با پیگیریهای صورت گرفته در دست تکمیل است.
استاندار البرز گفت: هر محله باید یک مجموعه ورزشی حتی کوچک داشته باشد که انتظار میرود شهرداریها و اداره کل راه و شهرسازی البرز در اعطای پروانه ساخت رایگان و اختصاص زمین مناسب به کمک سرمایه گذاران در این بخش بیایند.
وی به ارتقای ورزش در استان تاکید کرد و افزود: استفاده از ظرفیت مدارس در محلهها نیز از دیگر تدابیری بود که اندیشیده شد، بر این اساس مدارس محلههای محروم استان در ساعات تعطیل روز و آخر هفته به ورزش بانوان اختصاص مییابند.
عبداللهی بیان کرد: احیای ورزشهای بومی- محلی، تشکیل تیمهای ورزشی و برگزاری مسابقات بین محلهای، تأثیر بسزایی در ایجاد شور و نشاط در محلهها دارد.
وی افزود: با مدیریت دانش در بخش ورزش نیز میتوان نسبت به شناخت ظرفیتها و بکارگیری تواناییهای بالقوه در ارتقای سرانهها اقدام کرد.
منبع: مهر
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید