اعضای پارلمان شهری و شهردار هشتگرد ضمن عرض تبریک انتصاب دکتر البرزی به عنوان سرپرست فرمانداری ساوجبلاغ به بیان بخشی از مشکل ها و چالش ها و همچنین برنامههای آتی مدیریت شهری پرداختند.
برگزاری جلسه مشترک و بازدید از موقعیت های مختلف شهری ، پیگیری مستمر و نیز هم اندیشی در جهت رفع مشکلات از جمله موارد مطرح شده در این نشست بوده است.
دکتر محمد رضا البرزی فرماندار ساوجبلاغ در این دیدار از تشکیل و راه اندازی ستاد توسعه شهرستان ساوجبلاغ خبر داد و گفت : از جمله برنامه های آتی در شهرستان راه اندازی این ستاد برای بررسی موانع و مشکلات و اتخاذ راه حل های عملیاتی برای رفع آنها خواهد بود .
وی ارتقاء زیرساخت های شهری را از جمله موارد مهمی دانست که نیاز است تا در جلسات تخصصی بررسی و در جهت تامین آن تصمیم گیری گردد .
مهندسی شهرسازی ، توزیع امکانات تجاری و رفاهی و کاهش فشار اقتصادی از بخشی از شهر از جمله موارد مطرح شده توسط فرماندار جدید ساوجبلاغ بوده است .
مهندس یعقوبی در این دیدار با تبریک انتصاب دکتر البرزی سرپرست فرمانداری ساوجبلاغ به بیان بخشی از مشکلات ، معضلات و کارهای جاری شهرداری پرداخت .
وی گفت : هشتگرد مرکز شهرستان ساوجبلاغ دارای پتانسیل ها و ظرفیت های فراوانی به ویژه در زمینه اراضی و املاک با قابلیت سرمایه گذاری است و مدیریت شهری نیز جذب سرمایه گذار و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای ایجاد زیرساختهای شهری را در دستور کار قرار داده و بصورت مستمر پیگیری می نماید .
یعقوبی افزود : اقدامات عمرانی شهرداری از ماهها قبل آغاز گردیده و خوشبختانه طی شش ماه اخیر با حمایتهای رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر ضمن تحقق بودجه سال گذشته بالغ بر ۷۰۰۰ تن آسفالت در معابر شهری توزیع گردیده است .
وی گفت : در تدوین بودجه سال ۱۴۰۱ نیز بنا بر نیاز شهر ، سهم مناسبی برای بودجه عمرانی در نظر گرفته شده است .
وی در ادامه به تشریح طرح بازآفرینی شهری در هشتگرد ، ساماندهی و احداث بوستان ۵۰ هکتاری در ضلع شمالی شهرک صنعتی ، جداسازی آب خام فضای سبز از آب شرب شهری ، اصلاح هندسی معابر و روان سازی ترافیک ، احداث پارکینگ های طبقاتی و تملک املاک و احداث پارکینگ های عمومی پرداخت .
یعقوبی با تشریح حریم شهر هشتگرد از درخواست شهرداری برای افزایش حریم خبر داد و توسعه ایستگاه راه آهن به عنوان یکی از ایستگاه های مهم غرب استان البرز و نیز توسعه زیرساخت های شهری را از جمله برنامههای شهرداری و شورای اسلامی شهر دانست که انتظار میرود فرماندار محترم نیز از طرح ها و برنامه های مدیریت شهری حمایت نمایند .
افشاری رئیس شورای اسلامی شهر با اشاره به موقعیت استراتژیک هشتگرد از لحاظ مرکزیت و وجود زیرساخت های شهری به ظرفیت کاروانسرا و امامزادگان واقع در محدوده شهری اشاره کرد .
وی گفت : کاروانسرای تاریخی ینگی امام به عنوان یکی از مکان های تاریخی با قابلیت توسعه و گردشگری می تواند با جلب همکاری اداره میراث فرهنگی به عنوان مرکزی برای جذب گردشگر و محلی برای عرضه صنایعدستی و تولیدات شهرستان مورد استفاده قرار گیرد و مدیریت شهری پیگیر موضوع می باشد .
وی به ساخت المان های شهری و ساماندهی کمربند سبز شمالی شهر واقع در ضلع جنوبی اتوبان اشاره کرد و در تشریح بودجه به در نظر گرفتن منابع درآمدی پایدار اشاره کرد .
افشاری از اقدام مدیریت شهری برای ارائه دادخواست به دیوان عدالت اداری برای رفع مشکل صدور مجوز ساخت بر روی اراضی قولنامه ای خبر داد و گفت : با توجه به دادخواست شهرداری هشتگرد به عنوان اولین شهرداری ، بنا بر تصمیم اتخاذ شده ، استان البرز به عنوان پایلوت برای رفع مشکل در نظر گرفته شده است و از فرماندار محترم درخواست نمود تا با توجه به نارضایتی های شهروندان از وضع قانون موصوف ، در رفع مشکل یاریگر شهرداری و شورای این شهر باشد .
رئیس شورا وجود معابر کم عرض در بخش جنوبی شهر که در مواقع حضور تجهیزات و نیروهای امدادی مشکلات بزرگی را به وجود میآورد ، ترافیک بلوار امام(ره) ، وجود صنوف آلاینده در بخشهای مرکزی شهر را از جمله موضوعات دیگر دانست .
مهندس مویدی رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر ، تعریف کاربریهای نامتناسب در طرح تفصیلی را یکی از معضلات هشتگرد معرفی کرد .
وی افزود : طرح تفصیلی شهر در سنوات گذشته تهیه گردیده و تعریف نامتناسب کاربریهای اراضی سبب گردیده تا ضمن تجمیع خدمات تجاری و فروشگاهی در یک ناحیه ، ضمن ایجاد ترافیک دائمی در بلوار اصلی ، مانع از توزیع امکانات شهری در سایر محلات گردد .
وی از فرماندار جدید شهرستان درخواست نمود تا با ایجاد هماهنگی بین شهرداری و مبادی صدور مجوز کسب ، در توزیع خدمات در مناطق مختلف شهر همکاری نموده و این اقدام را موجب عدالت محوری در دسترسی به امکانات شهری و توانمندسازی محلات و توسعه اقتصاد شهری دانست .
مهندس فلاحتکار عضو شورا و رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک نیز به موضوع ترافیک هشتگرد به عنوان یکی از مشکلات مبتلابه پرداخت .
وی گفت مشکل ترافیک با همکاری سایر دستگاه های ذیربط قابل رفع است و شهرداری و شورای اسلامی شهر نیز پیشنهادات جامع و کاملی در این زمینه دارد .
فلاحتکار ایجاد شبکه فاضلاب شهری و احداث تصفیه خانه را یکی دیگر از موارد مهم برشمرد و گفت : در سنوات گذشته بخشی از کار انجام شده و به علل مختلف مغفول مانده است و شورای ششم به جدیت پیگیر موضوع خواهد بود .
وی با اشاره به بودجه ملی تعیین شده در سنوات قبل برای به ثمر رساندن پروژه ، از متولیان کار اظهار گله مندی کرد و از فرماندار درخواست نمود تا جلسه ای در این خصوص با ادارات مربوطه برگزار نماید .
فلاحتکار جداسازی آب خام فضای سبز از آب شرب شهری یکی دیگر از طرح های مدیریت شهری خواند که با توجه به خشکسالی های اخیر میتواند در مدیریت منابع آبی موثر باشد .
سرکار خانم صالحی عضو شورای شهر نیز به رویکرد شورا در زمینه موضوعات فرهنگی اشاره کرد و گفت : برگزاری موفق هفتمین نمایشگاه گل و گیاه با بازدید بالغ بر ۵۰ هزار نفر از شهروندان هشتگردی و شهرها و شهرستانها و استان های دیگر نشان از برنامه ریزی درست مدیریت شهری و نیز موقعیت ویژه هشتگرد دارد .
صالحی از همکاری و مساعدت مدیریت شهری در خصوص راه اندازی درمانگاه تخصصی بسیجیان خبر داد که مراحل اولیه و تعهدات شهرداری و شورای اسلامی شهر در زمینه پیشنهاد محل و واگذاری آن انجام گردیده و اظهار امیدواری کرد که این درمانگاه در آینده نزدیک تجهیز و به بهره برداری برسد .
وی از آمادگی مدیریت شهری برای اجرای طرحهای محرومیت زدایی برای خدمات رسانی به بخش محروم جامعه سخن گفت .
حاج رضا واحدی دیگر عضو شورای اسلامی شهر و رئیس کمیسیون فرهنگی شورا نیز به موضوع زمینهای قولنامه اشاره کرد و گفت : بخش عمده ای از اراضی هشتگرد در حال حاضر به صورت قولنامه ای و خرده مالک می باشند که نیاز است تا موضوع در سطح کلان و با مشارکت سایر دستگاهها مرتفع گردد .
وی در بخش دیگری از سخنان خود انجام کارهای فرهنگی را مختص به شهرداری و شورا ندانست و خواستار تشکیل کمیسیون مربوطه با محوریت فرمانداری برای ارتقا فرهنگی در شهر و شهرستان شد .
واحدی از آمادگی مدیریت شهری برای مشارکت در برنامه های مناسبتی و مذهبی و برنامههای فرهنگی پیش بینی شده سایر دستگاه ها خبر داد و توانمندسازی مدارس از طریق راهکارهای قانونی و مشارکت مدیریت شهری از جمله پیشنهادات این عضو شورای اسلامی شهر بوده است .
مهندس فیروز زارع دیگر عضو شورا و رئیس کمیسیون بودجه شورا به موضوع ارتقاء امنیت محلات پرداخت و گفت : شهر هشتگرد بالغ بر ۷۰ هزار نفر جمعیت دارد که در محلات مختلف ساکن می باشند ولی متاسفانه زیرساختهای لازم برای تامین امنیت محلات متناسب با جمعیت آنها نبوده و نیاز است تا با توجه به موقعیت شهر و مهاجر پذیر بودن آن در برخی از محلات مجوز های لازم برای استقرار کیوسک های انتظامی انجام پذیرد و از آمادگی مدیریت شهری برای همراهی در راه اندازی آن خبر داد .
توسعه شعب بانک به ویژه شعبه بانک در شهرک ینگی امام برای تامین نیاز شهروندان از جمله موارد مطرح شده توسط این عضو شورای اسلامی شهر بوده است .
حضور فرماندار با تجربه و جهادی در شهرستان ساوجبلاغ موجب گردیده است تا در هفته های اول کاری ایشان تکاپو و پویایی در مجموعه مدیریتی احساس گردد و امیدواریم این تلاش ها با همراهی اعضای شوراهای اسلامی شهرها به عنوان منتخبین مردم و حمایت های نماینده محترم مجلس و سایر مسئولین استان و شهرستان به نتایج مطلوبی دست یافته و شاهد پیشرفت ، عمران و آبادانی شهرستان ساوجبلاغ و شهر هشتگرد به عنوان مرکز این شهرستان باشیم .
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید