معاون پژوهش، برنامهریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به برنامه این سازمان برای راهاندازی مراکز آموزشی در کشورهای خارجی، گفت: کشورهایی که ساختار نوپایی در حوزه آموزشهای فنی و حرفهای دارند و ارتباط چندانی با استانداردهای آموزشی نداشتهاند در اولویت ارتباط دو سویه سازمان فنی و حرفهای قرار دارند.
علی حسین شهریور در حاشیه بازدید هیِئتی تاجیک از مرکز فنی و حرفهای شهید رهبری کرج اظهار کرد: یکی از مهمترین برنامه های سازمان فنی و حرفهای توسعه دیپلماسی مهارت است و با همین هدف از کشور تاجیکستان دعوت کردیم تا هیئتی را به ایران اعزام کند تا از نزدیک با ظرفیتهای این سازمان آشنا شوند.
وی ادامه داد: بنا است این هیئت در سفری سه روزه از مراکز فنی و حرفه ای بازدید کنند تا زمینه ای برای اعزام مربی از ایران به تاجیکستان برای آموزش مربیان و کارآموزان این کشور فراهم شود.
وی افزود: علاوه براین، پس از این سفر شاهد اعزام مربیانی از این کشور به مراکز فنی و حرفه ای تهران خواهیم بود که هر دوی این اقدامات باعث درآمدزایی و ارزآوری خواهد شد.
این مسئول تاکید کرد: بنا شده مسابقات دو جانبه مهارت بین جوانان ایرانی و تاجیکستانی برگزار شود و در کنار آن برای تدوین استانداردهای مشترک آموزشی نیز اقدامات لازم صورت بگیرد.
شهریور ابراز کرد: این تعامل نتایج زیادی در پی دارد که راه اندازی مراکز و آموزشگاههای خصوصی فنی و حرفه ای در تاجیکستان یکی از آنها است.
وی اظهار کرد: این برنامهها فقط به کشور تاجیکستان محدود نیست و اقلیم عراق، افغانستان، ارمنستان و ترکیه نیز از جمله کشورهایی است که بنا شده همکاری دوسویه در خصوص آموزشهای فنی و حرفه ای صورت بگیرد.
معاون پژوهش، برنامهریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: کشورهایی که ساختار نوپایی در حوزه آموزشهای فنی و حرفه ای دارند و ارتباط چندانی با استانداردهای آموزشی نداشتهاند در اولویت ارتباط دو سویه سازمان فنی و حرفهای قرار دارند.
وی گفت: به عنوان مثال کشور تاجیکستان تنها ۱۷ استاندارد آموزشی دارد این در حالی است که تا کنون ۱۰ هزار استاندارد آموزشی در ایران تدوین شده است.
این مسئول اضافه کرد: در فاز اول، با همکاری دوسویه، امکان توسعه مشاغل سنتی و بومی این کشورها فراهم میشود و قطعا از این طریق آمار اشتغال آنها هم افزایش مییابد.
شهریور توضیح داد: در فاز دوم هم امکان برگزاری دوره های آموزشی برای کشورهایی که به دنبال ترویج مشاغل جدید و نوظهور هستند هم توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای فراهم خواهد شد.
منبع ایسنا برچسب ها: معاون پژوهش، برنامهریزی و سنجش مهارت سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اشاره به برنامه این سازمان برای راهاندازی مراکز آموزشی در کشورهای خارجی، گفت: کشورهایی که ساختار نوپایی در حوزه آموزشهای فنی و حرفهای دارند و ارتباط چندانی با استانداردهای آم
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید